2821
2789
عنوان

دکتر برداران

68 بازدید | 11 پست

سلام من امروز رفتم مشهد کلی تو صف ایستادن برای سقط مکرر پیش برادارن رفیعی رفتم.گفتم من سقط مکرر دارم برام ازمایش بنویس گفت تو نمیخای از این جور چیزا‌..تو فقط باید بری سزکلاژ شکمی کنی.یعنی من این همه راه زدم رفتم مشهد پنج دیقه بیشتر داخل مطب نبودم نه ازمایشی نه عکس رنگی.حالا من چیکار کنم ب نظر شما؟؟

خب شاید یه تشخیصی داده بنده خدا.  رو هوا که نگفته.  اینهمه وقت گذاشتی رفتی اعتماد کن بهش

خب یعنی منم بیام ب حرف این اعتماد کنم ازمایش ندم دوباره باز تو هفته بیست و دو سقط کنم سخته بخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم پیشش نرفتم تا حالا 

ولی خب بالاخره لابد یه چیزی دیده ک گفته حالا ک رفتی پیشش یا باید بهش اعتماد کنی یا دکترتو عوض کنی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
نمیدونم پیشش نرفتم تا حالا  ولی خب بالاخره لابد یه چیزی دیده ک گفته حالا ک رفتی پیشش یا باید ب ...

هر کی ک میره واسش یه عالمه ازمایش مینویسه حالا شانس من ک میشه هیچی دست خالی میرم دست خالی برمیگردم.دارم دیونه میشم بخدا 

من دکتر بخشی شنیدم 

خودمم تو بارداری دارم پیش دکتر افتخارزاده میرم همین ک کامل به حرفای آدم گوش میده من خیلی راضی ام 

چون اکثر دکترا انگار نه انگار گوش نمیدن

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
دکتر افتخار زاده کجاست

مطبش قاسم آباد ساختمان پزشکان ابریشم

خب یعنی منم بیام ب حرف این اعتماد کنم ازمایش ندم دوباره باز تو هفته بیست و دو سقط کنم سخته بخدا

عزیزم با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن و در نهایت خودت به جمع بندی برس. 

اگر مثلا سه تا دکتر خوب نظرشون همین باشه حتما درسته دیگه.