2777
2789
عنوان

بارداری در ۴۵ سالگی

10476 بازدید | 117 پست

من دو تا پسر دارم ولی خیلی دلم دختر می خواد.آی وی اف و اینا رو هم نمی خوام برم.خونمون خیلی سرد و خشکه.کمبود دختر رو کاملا احساس می کنم.شما بودید تو این سن اقدام می کردید؟ کسی رو تو اطرافیانتون داشتید؟

۴۴ ساله هستم.🏵۸۹ کیلو 🏵قد ۱۸۰🏵هدف اولیه ۸۵🏵هدف دوم ۸۰🏵هدف نهایی ۷۵🏵با آرزوی موفقیت برای همه هم گروهی های عزیز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم بچه دار بشین دوباره و یه دختر نازو خوشگل خدا بهتون بده ک صفا و صمیمیت بیاد تو خونتون دختر نعمته 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

خیلی اختلاف سنی زیادیه،فقط دوست داشتن ملاک نیست که،شما بچتون بشه ۱۲سالش تو اوج نوجوانی ،خودتون ۵۷ سالتونه میشه،واقعا بچه گناه داره

کاربری دوممه،اولی به لطف نی نی یار ترکید

نه ندیدم اطرافم خودم هم بودم اینکارو نمیکردم بچه چه دختر چه پسر از نظرم فرقی نداره هر دو میرن دنبال زندگی خودشون فقط سختی و دردسرش برای پدر و مادر کارهای دیگه میکردم که برای خودم خوب باشه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.