2777
2789

قرمه سبزی فقط تو زودپز جا میفته بنظر من تو قابلمه آب و دونش جدا میشه،بریزش تو زوپز یه رب بیس دیقه ی آخرم اگه تمبر هندی داری یذره با آب حل کن با دست حلش کن یذره بریز بِچِش که خیلی ترش نشه،گردلیمو هم حتما بزن بهش عالی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید در مصرف روغن برای سرخ کردن پیاز و سبزی دست و دلباز باش بعدم خوووب سرخ کن سبزیو در حد سوختن،ب ...

پیاز رو رنده کنیم بهتره یا نگینی خورد کنیم؟، زعفرون هم من از یه نفر شنیدم خوشمزه میکنه قرمه سبزی رو، رب هم میزنید؟؟ 

اگه حال دارید برای آرزوی دلم و عاقبت به خیریم صلوات بفرستید ❤️😍

دنبه گوسفند رو تیکه ریز کن‌.بذار رو حرارت کم تا روغن بده. تو اون روغن سبزی رو خوب سرخ. مدام هم بزن تا نسوزه و کامل همش سرخ بشه..

یا یه قاشق رب انار بزن. یا یه قاشق رب گوجه رو تو روغن سرخ کن و کمی نعنا و شنبلیله بریز توش.و قاطی خورش کن.عالی میشه مطمئن باش

پیاز سرخ میکنم بعد سبزی وسرخ میکنم بعد گوشت ادویه میزنم دیگه اب 

اهان خوب اول سبزی و سرخ کن تو یه قابلمه جدا

پیازم تفت بده بعد گوشت واضافه کن بزار حسابی تفت بخوره با ادویه زردچوبه و فلفل سیاه اب جوش اومده اضافه کن وبالوبیا  بذار همینجوری که میپزه سبزیتم کاملا سرخ بشه بعدش که سبزیت کامل سرخ شد به گوشت اضافه کن بذاربپزه

اب خورشتم ازاول به اندازه ایی بریزی که نخوای اخر پخت باز اب اضافه کنی

لیمو عمانی هم یادت نره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
رنگش عوض میشه دیگه کمه

اول سبزی رو تو مایتابه حدود نیم ساعت سرخ کن

پیاز رنده شده  رو که ریختی قابلمه، کمی زردچوبه هم تو روغن بریز و سرخ کن....  بعدش که کمی پیاز نرم شد، گوشت و فلفل سیاه و نمک هم اضافه کن و چند دقیقه ای تف بده

بعدشم سبزی رو اضافه کن (برا هر نفر 100 گرم، قبل سرخ کردن )

و لوبیای از قبل خیس شده( برا هر نفر...مشت بسته یا یک قاشق غذا خوری، قبل خیس کردن) 

آب جوشیده بریز تا نصف قابلمه، وقتی شروع به جوشیدن کرد، زیرش رو کم کن

از 3 تا 4 ساعت طول میکشه

لیمو عمانی رو چند سوراخ بزن و نیم ساعتی داخل آب سرد بزار

و 1_2 ساعت آخر پُخت اضافه کن

من اول گوشتمو تو زود پز میپزم... بعد سبزیمو بمدت چهل دقیقه با شعله کم و دوقاشق پر روغن و زردچوبه و فلفل سیاه و خیلی کم دارچین میزنم سرخ میکنم .شعله در حد برنج دم کردن میزارم ... بعد که گوشتم تو زودپز  پخت گوشتامو میریزم تو سبزی از اب گوشت داخل زودپز یک لیوان برمیدارم و مابقی رو میریزم روی گوشت و سبزی هام و نمک و ابلیمو اضافه میکنم و همچنین لوبیا پخته شده رو هم اضافه میکنم و میزارم 4 الی5 ساعت با شعله کم خوب جابیفته و ابش بخار بشه و به روغن بیفته ... قرمه سبزیم زبون زد فامیله ... بعد یه نکته اگه دیدی که اب هنوز داره نیمساعت درشو باز بزار بزار اب بخارشه