2777
2789
پیاز رو رنده کنیم بهتره یا نگینی خورد کنیم؟، زعفرون هم من از یه نفر شنیدم خوشمزه میکنه قرمه سبزی رو، ...

اگه رنده کنید عالیعهه،خوردم کنید در این مدت پخت له میشه کلا

زعفرون تو طعمش عالی اثر میذاره

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

اول سبزیتو خوب سرخ کن  یه نیم ساعت بزارش رو حرارت ملایم تا خوب سرخ شه بعدم ۳ ساعت باید بزاریش تا ابش تبخیر شه یکم رب انار ولیمو عمانی اگه ترش دوسداری بریز . ولی کلا رمز خوشمزگیش با پخت طولانیشه همه ی خورشها

.قورمه باید ۳ تا ۴ ساعت روی حرارت باشه توی قابلمه.  توی زودپزم ۲ ساعت با حرارت ملایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید در مصرف روغن برای سرخ کردن پیاز و سبزی دست و دلباز باش بعدم خوووب سرخ کن سبزیو در حد سوختن،ب ...

ببین من گوشت اول با پیاز و نمک و ادویه میزارم بپزه بعد که آبش کشیدش شد و تقریبا نیم پز شد حالا یکم بیشتر از نیم پز بهش پیاز میزنم و یکم تفت میدم و ادویه بعد یه قاشق رب گوجه کم بعد خوب سرخ میکنم بعد لوبیا چیتی و سبزی که سرخ کرده بودم را اضافه میکنم یکم تفت بعد آب اضافه میکنم بعد لیمو عمانی رو سوراخ میکنم میندازم توش یکم میزارم قل بخوره بعد زیرشو کم میکنم تا جا بیفته یک ساعت طول میکشه و زمان پخت گوشت یه ساعت کلا میشه ۲ ساعت

[QUOTE=268168369]پیاز سرخ میکنم بعد سبزی وسرخ میکنم بعد گوشت ادویه میزنم دیگه اب [/QU هیچوقت مستقیم سبزی خام رو سرخ نکن..اول بذار چند ساعتی تو قابلمه بخارپز بشه با آبی که از خودش پس میده کامل پخته بشه.. بعد تو روغن دنبه که گفتم سرخش کن سبزی رو

ببین من گوشت اول با پیاز و نمک و ادویه میزارم بپزه بعد که آبش کشیدش شد و تقریبا نیم پز شد حالا یکم ب ...

خب عزیزم هر کس روش پخت و دست پختی داره

من خیلی با حوصله آشپزی میکنم دست پختمم همه دوس دارن و این سبکمه

قرار نیست بقیه سبکشون اشتباه باشه یا مال من اشتباه باشه هر کس دست پختی داره

سبزیو بعد از اینکه چرخ کردی بخار پز کن بعد سرخ کن ما همیشه به تعداد زیاد اگه سبزی چرخ کردیم بخار پز که کردیم دسته بندی میکنیم میزاریم فریزر بعد روزی که میخوام درس کنیم از فریزر در میارم و بعد سرخ میکنیم

مثلا برا ناهار بخوای درست کنی از ساعت ۶ بلند میشی درست کردنش

نه اصولا برای شام درست میکنم

جون خیلیم چرب میشه ،معمولا از مهمون به مهمون درست میکنم،خانواده ام خیلی قرمه سبزی خور نیستن خودم خیلی دوست دارم

مامانمم مثل شما درست میکنه تو دو ساعت درست میکنه و خوشمزه ام میشه،مال من فقط جا افتاده تر و اون روغن سیاه رو خوووب پس میده