2777
2789

میزنه رایگان اما از نت میره!!

رایگانش چه معنی میده پ؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

حق اشتراک پرداخت نمیکنی ، خریدنی نیستن 

ولی دیگه نتت میره په چه جور میخای ببینی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی که چیه

در صحنه حاظری همیشه!

اولا که روبیکا اومده بود فیلم میدیدی از نت نمیرفت 

من خییییلی وقته روبیکا نرفته بودم الان دیدم نتم رف

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
در صحنه حاظری همیشه! اولا که روبیکا اومده بود فیلم میدیدی از نت نمیرفت  من خییییلی وقته روبیک ...

مشکلیه اگه حاضر نمیشم عجبا 

گرگ، گرگ میزاید و گوسفند، گوسفندفقط انسان است که گاهی گرگ میزاید و گاهی گوسفند 
مشکلیه اگه حاضر نمیشم عجبا 

وا چته!

حق اشتراک پرداخت نمیکنی ، خریدنی نیستن  ولی دیگه نتت میره په چه جور میخای ببینی

اولا که روبیکا اومده بود از نت نمیرفت والا من فک کردم مث اون موقس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد تازه فایلو‌باز کردم ص گوشیم که خاموش شد کل فایل پرید اومد از اول