2777
2789
عنوان

این تشک دخترونه س یا پسرونه

385 بازدید | 24 پست

تعداد رای : 31
نظرسنجی
پسرونه
1
3%
دخترونه
30
96%
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عکسای روش معلومه دخترونس هرچیز آبی که پسرونه نیست

دقیقا منم نظرم همینه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
 نه کیتی هم واسه پسره و هم دختر بستگی به رنگ زیرش داره که اونم آبی پس پسرونه

نمیدونم من تا حالا کیتی رو واسه پسر ندیدم جایی

نه کیتی هم واسه پسره و هم دختر بستگی به رنگ زیرش داره که اونم آبی پس پسرونه

برعکس گفتی عزیزم آبی ربطی نداره برا دختر پسر کیتی دخترونه س

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

راستش مادرشوهرم اینو واسه پسرم خریده .البته چیزای دیگه هم میخره..حالا من ک خیلی تشکر کردم.اخر حرفام با لبخند گفتم دخترونه نیست؟ میگه سبز داشت و ابی. مغازه داره گفت بچتون پسره آبی رو ببرین..اخرم یکی دوبار تیکه انداخت ک تشک قبلیشم پس دختر روشه دخترونه س...یا چرا تشک قبلی ک گرفتم نگفتی دخترونه!! بهش برخورده بود..فهمیدم..چیکار کنم اصلا دوستش ندارم..همینجوری دیگه مجبوری انداختمش تو گهواره

عزیزم سر این بچت ریسک بالا تو غربالگری زده بودن؟ چی شد آب دوره بچه رو آزمایش کردن فهمیدی سالمه؟

نه امنیوسنتز ندادم.فقط سلفری دادم ک گفتن خوبه خداروشکر.نگران نباش ازمایشا همه الکیه

سلام عزيزم شما تو يه تاپيك نوشته بودين ك مقعدتون تو پريود شديد تير مى كشه اندومتريوز نداشتين؟ دليل ...

نه نداشتم..دلیلشو نمیدونم.یکی از خواهرامم مثل منه..تو ایام نزدیک پریودی زیاد سردی نخور..وقتیم پریود شدی زعفرون دارچین زنجبیل با نبات بجوشون دردو کم میکنه یا شیاف بذار