2777
2789
عنوان

نامزدم دلش واسم تنگ نمیشه...

1967 بازدید | 48 پست

بچه ها ما 6 ماه عقد کردیم این آقا اصلا زنگ نمیزنه بیا ببینمت همیشه من اول باید زنگ بزنم یا اینکه فامیلاش اگه منو دعوت کرده باشن زنگ میزنه حاضر شو ببرمت..... خیلی هم سرد و تو رابطه همش من باید پیش قدم باشم همش در حال کار کردن بعدشم ک کارش تموم میشه یا تو گوشی یا میخوابه‌

قبل ازدواج خیلی عاشقم بود و می‌گفت هات😢

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این نشونه ها بهتره با مشاور مشورت کنی یا خودش سرد یا مشکلی داره درگیرش هست ساده رد نشو

روزی 12 ساعت کار میکنه میگه خستم بدنم صعیف شده... آخه من چ گناهی دارم مثلا تازه عروسم

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓
وای خدا هنوز شش ماهه اینجوری شده!  چرا ازدواجها اینجوری شده عشقها اینجوری شده😳😖

چون عشقا هوسن هوس شدن

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤