2777
2789
عنوان

نودل تیروئید

137 بازدید | 5 پست

سلام.من نزدیک دو سال تیروئید کم کار از نوع هاشیماتو دارم،،دیروز جواب ازمایش بردم نشون دکتر بدم،دکتر معاینه کرد گفت برو سو نو گردن،امروز رفتم دکتر سونو گفت یک نودول سالید هایپواکو دارم،کسی خودش یا اطرافیانش داشته،خیلی میترسم

من خودم سمت چپ همین نودول رو دارم 

اندازش ۱۳

دکترم گفت بعد بارداری بیا نمونه برداری

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

برای شما اندازش چنده؟؟؟؟؟؟

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

اگه اطلاعات دارین میشه منو راهنمایی کنین 

من دو ماهه باردارم ، دکتر برام سونوی تیروئید نوشت و دکتر سونو گفت یه ندول ۳در۵ میلیمتر سمت راست دارم که نصف solidو نصفش کیستیک هست .

آزمایشات تیروئیدمم نرمال هست 

گفت بیوپسی نمیخواد و بعد از زایمانم دوباره

سلام عزیزم 

اگه اطلاعات دارین میشه منو راهنمایی کنین 

من باردارم ، دکتر برام سونوی تیروئید نوشت و دکتر سونو گفت یه ندول ۳در۵ میلیمتر سمت راست دارم که نصف solidو نصفش کیستیک هست .

گفت بیوپسی نمیخواد و بعد از زایمانم دوباره سونو بدم 

خیلی میترسم 😔

۱.۵ سال پیش سونو داده بودم که فقط هر دو سمت زده بود چند تا کیست ریز 

شما بعد از زایمان نمونه برداری کردین؟