2789
مهر ببخشن  نفقه چی عسر حرج مرد چی ببین این حرفا مال کسی که قانون بلد نیست  وقتی زن فشا ...

ما تو فامیلمون هرکی طلاق گرفت بخشیدن حتی وقتی حق با اونا بود 

دختر عموم شوهر و خاهر شوهرش کتکش زدن رفت برا طلاق بازم نتونست مهریه بگیره فقط دوتا پسر مدرسه ای داره پیش خودشن ماهی ۶۰۰ از شوهره میگیره چه فایده پول لباسشونم نمیشه😒

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نکبتها اول قبول میکنن بعدش به چیز خوری میفتن

اره ما اینور هی تو سر خودمون میزدیم که جو گیر نشو اون حرف گوش نمیکرد😂😂😂 

اخه خونه پدرشم میخواستن ۳ دونگ بدن ب عروس هم ۳ دونگ خود دوماد وقتی خونه دار شد داییشم گف چرا ۳ دونگ ۶ دونگ خونه باباشو ب نامش کنن خواهراشم با شوهراشون هی جوش میخوردن که سهم اوناس داره میبخشه😂😂 اخرش شد دو دونگ خونه باباش با ۳ دونگ خودش

ما تو فامیلمون هرکی طلاق گرفت بخشیدن حتی وقتی حق با اونا بود  دختر عموم شوهر و خاهر شوهرش کتکش ...

بره درخواست بده کارشناس تغییر بده مبلغ نفقه هربار بر‌حسب تورم تغییر میکنه پیگیر باید باشن

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
بره درخواست بده کارشناس تغییر بده مبلغ نفقه هربار بر‌حسب تورم تغییر میکنه پیگیر باید باشن

نمدونم والا باید بهش بگم 

نمدونم والا باید بهش بگم 

انقدر راه وجود داره حتی الانش هم میتونه طلبه مهریه کنه . دلیل بیاره برای اون کارش .

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
انقدر راه وجود داره حتی الانش هم میتونه طلبه مهریه کنه . دلیل بیاره برای اون کارش .

اخه اون تایمی که کتکش زدن دخترعمومم فحش داد اینا صداشو ضبط کردن قاصیم گفته دوتاشون جرمه هم فحش هم این دیگه اینام بخشیدن ولی خب واقعا کتک با فحش برابری نمیکنه هرکی بش کتک بزنن فحش میده نمیشینه نگاه کنه که....

اخه اون تایمی که کتکش زدن دخترعمومم فحش داد اینا صداشو ضبط کردن قاصیم گفته دوتاشون جرمه هم فحش هم ای ...

چون وکیل نداشته اینطور شده 

من خودم کارشناس حقوق قوه قضایی هستم 

همیشه خانومایی که میان پیچیده ترین راه ها هم میگم د. نظر داشته باشن 

راه واسه قفل کردن مرد زیاده 

قاضی واسه زودتر تموم شدن پرونده بیینه وکیل نداره پرونده ی جور راحت جمع جور میکنه میزاره کنار .

ولی وکیل پول میدی دلش میسوزه 

چون وکیل نداشته اینطور شده  من خودم کارشناس حقوق قوه قضایی هستم  همیشه خانومایی که میان ...

اره اینا فک کنم وکیل نگرفته بودن

تمام شرایط ضمن عقد و یک سکه!

شرایط داخل عقدنامه یا حق طلاق اینا

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

سکه به اندازه سال تولد + زمین + مقدار مشخصی طلا + حق کار + حق تحصیل + حق مسکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بار دوم اعتراض بزنه میشه ربع سکه دیگ مث گذشته نیست

یعنی چی من مهریه گذاشتم اجرا شوهرم بار اول گواه آورد که هیچی ندارم قبولش نکردن الان دوباره رفته شاهد آورده خونه داشتیم ماشین داشتیم طلا همه رو برده خونه ماشین كرده به اسم باباش