2777
2789
عنوان

بهداشت محلمون چقدر بیسوادد بوووودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب توی نت هم این اطلاعات هست ، ولی یه سری مشورت ازش خواستم اصلا درحد ابتداییم بلد نبود طفلی 😁😁

اون بلد بوده بخونه ولی نمیخونن که طرف بره پیش دکتره خودش چون اگه زودتر جواب رو بگن ممکنه بعضیا سقط کنن .. دلیلش اینه . 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
ازمایش خون نشون میده😊 

دکتر متخصص اینو گفت حالا شما هر جور راحتی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مگه هنوزم برای بارداری میرن بهداشت محله؟

والا اولین تجربمه شوهرمم پیشم نیس الان نخواستمم فعلا به کسی بگم رفتم بهداشت ببینم از کجا باید شروع کنم و چه کنم ، اولین و آخرین بارم باشه برم بهداشت😁

حسبی الله ❤
من ۱۸ روز از اقدامم گذشته و سه روز از موعدم ، ولی بیبی چک‌منفی میشه ، به نظرتون برم آز بدم مشخص میشه ...

بله با ازمایش مشخص میشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اون بلد بوده بخونه ولی نمیخونن که طرف بره پیش دکتره خودش چون اگه زودتر جواب رو بگن ممکنه بعضیا سقط ک ...

من ازمایش چکاب بردم ، بحث ویتامین دی و کم‌خونی و اینا ، خودم بلد بودم بخونمش همینجوری دادم اونم یه نگاه بندازه که پیچوند و یه موردشم اشتباه گفت دکتر گفت به هیچ‌ وجه اینطور نیست و اشتباه گفته ، حالا مفصله خیلی چرتوپرت تحویلم دادم در حد جلبک بارش نبود 

حسبی الله ❤