2777
2789

همین الان یه زن و شوهر فامیل یه حرکت جن.سی به شوخی انجام دادن فکر کردن هیچ کس ندید و نفهمید ولی من دیدم و الان واقعا حالم داره بهم میخوره. کدوم هیولایی جلوی یه نفر دیگه از این شوخیا میکنه واقعا. حالممم به معنای واقعی داره بهم میخوره😫

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مگه چیکار کردن؟؟؟ چند وقته ازدواج کردن؟؟؟ شما متاهلی یا مجرد؟؟ جمعی که توش حضور دارین خانوادگی؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حالا مگه چیکار کردن؟؟؟ چند وقته ازدواج کردن؟؟؟ شما متاهلی یا مجرد؟؟ جمعی که توش حضور دارین خانوادگی؟ ...

نمیتونم بگم چی. فکر کنم بالای ۲۰ سال میشه ازدواج کردن. جمع خیلی کوچیک خانوادگی.

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

ما بعضی وقتا از یه چیزایی حالمون به هم میخوره ولی وقتی به اون موقعیت میرسیم همون کار رو انجام میدیم حالا شما یادت بمونه وقتی ازدواج کردی چطور پیش بقیه با شوهرت رفتار کنی،

چطور باهاش شوخی کنی که مناسب جمع باشه.

بیخیال اون نفرشو برو سرگرم یه کاری شو