2777
2789
عنوان

فیلم

192 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

اگه میشه لطفاً چندتا فیلم تخیلی هیجانی مثل آلیس در سرزمین عجایب و سیندرلا معرفی کنید برا بچه ها دانلود کنم 

فیلمهای کودکانه زیادی دیدن مثل پسری بنام کریسمس؛ تنها در خانه ؛پادینگتون ؛خاک ستاره ؛ جک و لوبیای سحرآمیز؛ دیو و دلبر ؛استورات لیتل ؛ چارلی و کارخانه شکلات

کلا اینجور سبک‌ها و خیلی دوست دارن 

چند روز پیش الیور تویست و دیدن 

کلا فیلم های که قهرمانشون بچه س خوششون میاد 

ممنون میشم اگه معرفی کنید 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

هتل ترانسیلوانیا

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا تمام دیالوگاشو حفظن،😄

😂😂😂

هنر شمشیری زنی آنلاين 

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
😂😂😂 هنر شمشیری زنی آنلاين 

نه بابا انیمه مناسبی برای بچه ها نیست😐

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))

فیلم افسون شده (enchanted)///like stars on the earth/ مجموعه هری پاتر/دلیر/ابری با بارش کوفته قلقلی/مولان/پیترپن(کارتونش نه)

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!