2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین راهکار بدین

336 بازدید | 30 پست

ببینین شوهرم با خانوادم اختلاف داره اصلا نمیاد خونشون.سر یه مسائلی که کارمون داشت به طلاق میکشید.حالا دیشب پدرم مرغ اینا خریده آورده بهم داد رفت.شوهرمم دید تو یخچال گف برشون گردون ما نمیخوایم.دلخوری پیش اومد ،حالا شب که شوهرم بیاد چی بگم که آروم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن من نمیخوام اونارو برگردونم زشته.بابام ناراحت میشه

خورد کن یذار فریزر شب که شوهرت اومد اصن صحبتشو. نکن اون. گفت بغلش کن یه جوری که انگار بحث تمومشده و بیخیالی بگو بیخیال دیگه خورد مردم سریع موضوع و عوض کن

اول کار بعد از نی نی سایت🤪

عزیزم چرا پدرت براتون مواد غذایی اورده؟

شما و همسرتان خودتان مسول خرید هستید 

اگر تعارفی اورده میخواستی برای همسرت توضیح بدهی که تعارفی بود 

ولی خرج خانه شما با همسرتان هست و به غرورش برخورده شما هم ببر خانه همسایه ای دوستی جایی و بعدش برای پدرتان توضیح دهید البته با زبان خوب و مهربان

گیرکردن بین شوهروخانوهده خیلی سخته.میتونی به مادرتون جوری که ناراحت نشه بگی وپس بدی که احتلاف پیش نی ...

وای اصلا 

بندازه تو سطل یا بده به نیازمند خیلی بهتره یا پسشون بده 

دل پدر و مادر و واسه شوهر میشکونن اخه🥲

خوب میکنی اصلا برنگردونی ها  خب بازم مشکل از همسر شماست که به حرف بقیه ست

آره خیلی دهن بینه.خدا از مادرش نگذره.یه عفریته س که نگو.برادرشوهرم ۳۹سالشه این پنجمین زنشه که داره صدقه سر ننش🙄