2777
2789
عنوان

بگین از وقتایی که خدا دستتون و گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 72 پست
بابا بخدا کاری نکردم در این حد که گفتن همخواب بقیه شده بجون مامانم و خواهرم ک خیلی عزیزن حاضرم قسم ب ...

عزيزم طلا كه پاكه چه منتش به خاكه بگو به خدا واگذارشون ميكنم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه دیگه صداش نزدم چند وقته از بس هر چی گفتم و دست رد به سینم زد  کار یکی دوبارشم نیس کار هرر ...

ی روزی جای توبودم حتی مث بچه ها باهاش قهرکردم با امام رضام قهرکردم اون روز مشکل تو زندگیم داشتم ولی گناهی مرتکب نشده بودم بعداون قهرم پشت کردم ب خدا و امام رضا گفتم دیگه صداتون نمیکنم دیگه برام مهم نیستید میرم هرطوردلم میخوادزندگی میکنم کم کم رفتم تومصیرشیطان و ی روز سرموبلندکردم دیدم تو منجلاب کثافت گیرکردم و تنهادستگیرم خداست سجده کردم توبه کردم التماسش کردم ب امام حسین متوسل شدم آبروم نجات پیدا کرد مشکل گذشته مم حل شد خداروشکر دستموگرفتن ولی ازاون سال هنوز لیاقت نداشتم برم پابوس امام رضا 

یا رب نظر توبر نگردد
پس خداعه من کجاعه هرچی صداش میزنم انگار ن انگار بلا پشت بلا میاد برام😣

خدا خودش گفته من در نزد گمان بندگانم هستم

هرچی در مورد خدا فک کنی همون میشه 

تو ذهنو فکر من خدا همیشه به یاد منه چع تو سختی چع تو اسایش 

واقعا هم همین طوری هس

ی روزی جای توبودم حتی مث بچه ها باهاش قهرکردم با امام رضام قهرکردم اون روز مسکل تو زندگیم داشتم ولی ...

منم یبار قهر کردم گفتم دیگه ن نماز شب میخونم ن برای نمازصنماز بیدار میشم در عین حال ساعت نماز رو کوک کردم زنگ نخورده بود و خواب موندم اخه میفهمه قهرم و کاری نمیکنه ناراحتم

‌‌التماس دعا.

ی روزی جای توبودم حتی مث بچه ها باهاش قهرکردم با امام رضام قهرکردم اون روز مشکل تو زندگیم داشتم ولی ...

خوبه که واسه تو ستار شد 

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔
خدا خودش گفته من در نزد گمان بندگانم هستم هرچی در مورد خدا فک کنی همون میشه  تو ذهنو فکر من خ ...

منم برای هر مشکلی پیش خودش میرم اما این دفعه آبروی رفته رو چطور میخاد جمع کنه اخه ؟

‌‌التماس دعا.

خدارا همیشه شاکرم که همیشه وهمه جا کنارم بوده ویه جاهایی دستمو گرفته که فکرشم نمیکردم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم برای هر مشکلی پیش خودش میرم اما این دفعه آبروی رفته رو چطور میخاد جمع کنه اخه ؟

خدا قادر به هرکاری هست 

پاشو عزیزم برو وضو بگیر وروبه قبله بشین 2 رکعت نماز بخون وبعدش باهمون دل شکسته ات دعای توسل بخون واز ته قلبت خواسته ات رو به خدا بگو وایمان داشته باش که جواب میگیری وبه خواسته ات میرسی شک نکن 

ماهم دعات میکنیم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم یبار قهر کردم گفتم دیگه ن نماز شب میخونم ن برای نمازصنماز بیدار میشم در عین حال ساعت نماز رو کوک ...

قهر معنی نداره برو طرفش صداش کن.. ب مولا ب سیدالشهدا قسم من با چده زیارت عاشورا ب روش ایت اله حق شناس چنان معجزه شد تو زندگیم ک تا نفس میکشم میگم ک من گناهکار نوکر امام حسینم .. حالا نمیگم تو هم حق شناس بگیر میتونی همون چله عادی زیارت عاشورابگیری ولی بگیر مطمعن باش دست تو میگیره تو بهت تهمت زدن من بد تر..

یا رب نظر توبر نگردد