سلام شبتون خوش..بچه ها من 6ساله تقریبا ازدواج کردم که یک سالشو عقد بودم..فعلا تا یک سال یا دوسال دیگه بچه نمیخوایم امروز رفتم دکتر چکاب کامل برام بنویسه که اگه مشکلی ندارم و نرمالم فعلا بچه نیارم..شما چندسال بعد عروسی بچه دار شدید؟
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
برام سونو ذخیره تخمدان روز۱۲سیکل نوشت و آزمایش خون کامل از کم خونی و تیروئد و..برای شوهرمم آزمایش اسپرم
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی سال بعدش دلم بچه خواست رفتم ازمایش ایدز و...نوشت برام سلامتم رو چک کردم و اقدامکردم و زودباردا ...
منم از روز اول ازدواج دلم بچه میخواد جلو خودمو به زور گرفتم..چه آزمایش های دیگه ای هست؟پاپ اسمیر هم گفت جواب آزمایش هاتو اوردی میگیرم ازت آخه الان پریودم
والا تو پنج سالم ک عقد کردم و بچه اولم 3سالشه،دومی هم تا یک ماه دیگه دنیا میاد
خداحفظشون کنه گلم..منظورت از عقد اینه خونه خودتونید یا هنوز خونه پدر و مادر؟اخه یکی قبلا گفت یه بچه دارم و هنوز عروسی نگرفتیم
من ۹۴ عقد کردم قبلشم یک سال نامزد و دوسال دوست بودیم. ۱۴۰۰ بچه دار شدم. دیگه تفریحی نبود نکرده باشیم ولی با این حال بازم حس محدود شدن داریم الان. فقط دلمون میخواد پسرمونم بزرگ شه پایه باشه با همدیگه تفریح کنیم. شوهرم میگه میخواد بره خودشو ناقص کنه دیگه بچه دار نشیم
من ۹۴ عقد کردم قبلشم یک سال نامزد و دوسال دوست بودیم. ۱۴۰۰ بچه دار شدم. دیگه تفریحی نبود نکرده باشیم ...
ای جانم خداحفظش کنه..گلم شما که همه تفریحاتتون رو کردید الان با پسرتون عشق و حال کنید ازش لذت ببرید تا بزرگتر بشه..ما متاسفانه هنوز نشده مسافرت بریم به جز شهر مامانم اینا و یه بار ماه عسل که رفتم..فقط درگیر مستاجری و بی پولی بودیم..الان که وضعمون داره بهتر میشه گفتم یه دوسال دیگه اقدام کنم
ای جانم خداحفظش کنه..گلم شما که همه تفریحاتتون رو کردید الان با پسرتون عشق و حال کنید ازش لذت ببرید ...
سلامت باشید ممنونم. آره حتما یکی دو تا مسافرت حسابی برید حالا حتما لازم نیست خیلی خرج کنید ولی مثل این سفرای طبیعت گردی و ایرانگردی برید خاطرات خوبی بسازید. با بچه دیگه فقط میشه مسافرتای شیک و مجلسی رفت مثلا نمیشه تو چادر خوابید یا طبیعت گردی و اینا تعطیله تا چندین سال
سلامت باشید ممنونم. آره حتما یکی دو تا مسافرت حسابی برید حالا حتما لازم نیست خیلی خرج کنید ولی مثل ا ...
اره حتماااا میرم چون میدونم بعدش حسرت میشه برام..فعلا اولین کاری که میخواستم کردم سگ خریدم چون میدونستم بعد بچه وقت تربیت ندارم الان خریدم که تا اون موقع آموزش دیده باشه..دوست دارم گواهینامه بگیرم تتو هم بزنم چندتا مسافرت هم باهم بریم بعدش بچه دار بشم..خداکنه بشه این کارا رو بکنم🥲