2777
2789

انواع نان اعم از شیرمال وکروسان و پیراشکی و باگت و نان جو.... و شیرینی های نوروزی و انواع کیک و تیتاپ های مورسه سفارش میگیرم .سفارش بالای ۱۰۰ هزارتومان رایگانه عزیزان. ممنون میشم حمایت کنین 

عزیزم منم عصاره زعفران دارم فوق العاده است می‌تونه هزینه زعفران و برات کاهش بده برای رستوران هم فروختم منم گرگانم

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
عزیزم منم عصاره زعفران دارم فوق العاده است می‌تونه هزینه زعفران و برات کاهش بده برای رستوران هم فروخ ...

عزیزم خوشحال شدم از آشناییت خدا به کسب و کارت برکت بده حتما بهتون پیام میدم به دور و بریام هم معرفیتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوشحال شدم از آشناییت خدا به کسب و کارت برکت بده حتما بهتون پیام میدم به دور و بریام هم معرفیت ...

مرسی عزیزم همینطور شما

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم