2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی به شوهرم پیدا کردم

615 بازدید | 18 پست

بعد از یه دعوا که یک ماه طول کشید الان از جلو چشمم افتاده با اینکه خودش اومد اشتی کرد ولی نمیتونم حس بد این یک ماه تنهایی رو از دلم بیرون کنم 

همش احساس تنهایی همش فکر میکنم دوباره میخواد ولم کنه 

چیکار کنم

احساس میکنم مهرش از دلم رفته

چیکار کنم این حس ازم دور بشه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خودت تلقین نکن که دوسش نداری اگه مقصربوده توجیحش کن یک ماه قهراصلااصلاجایزنیست فقط باعث سردی بینتون میشه  قانون خونه مااینه بیشتراز۵دقیقه نبایدقهرباشیم بعدش حرف میزنیم مشکل حل بشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
یه چی بگم؟بهتر ک مهرش از دلت رفته اینجوری راحت تری دیگ سر چیزای الکی بهش حساس نمیشی ارامش خودتم بی ...

خودمم همین فکر رو میکنم

به خودت تلقین نکن که دوسش نداری اگه مقصربوده توجیحش کن یک ماه قهراصلااصلاجایزنیست فقط باعث سردی بینت ...

ما اصلا قهر نمیکنیم این اولین قهرمون بود و خیلی داغونم کرد و توی این یه ماه انگار دلم سنگ شده

ما اصلا قهر نمیکنیم این اولین قهرمون بود و خیلی داغونم کرد و توی این یه ماه انگار دلم سنگ شده

بروبغلش گریه کن انقدرکه دلت خالی بشه هرچی تودلته بریزبیرون بذارآروم بشی و اون حس بدازدلت بره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بروبغلش گریه کن انقدرکه دلت خالی بشه هرچی تودلته بریزبیرون بذارآروم بشی و اون حس بدازدلت بره

اصلا گریم نمیاد

تو اون یه ماه انقدر شبا گریه کردم الان اشکام خشکیده انگار

همیشه وقتی صداش میزدم اگه نمیگفت جونم کلی حرف میزدم که چرا نگفتی جونم اونم میخندید اما الان برام مهم نیست چی جوابمو میده

کلا ذوقمو کور کرده