2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طولانیه اما خلاصشو میگم تو ی شهرکوچیک زندگی میکنیم راننده آژانس بود و ازاون طریق باهم آشنا شدیم اپن بیست سالش بود و من هفده سالم 

هر روز میومد توراه مدرسه دیدنم باباش آدم معروفیه تو شهرمون ولی بابا من ی کارگر ساده خانوادش راضی ب ازدواج ما نبودن و نمیشدن هر روز خبر میرسوندن ک دست از سر پسر ما بردار ولی اون دست بردار نبود هر روز دم خونمون بود

منم کم کم عاشقش شدم بهم وابسته شدیم مامانم خیلی پایه بود کمک کرد همو ببینیم و بهتر آشنا شدیم خانوادش راضی ب خواستگاری نمیشدن شرط بابامم این بود خانوادش باید بیان دیگ سه ماهی طول کشید تا بابام راضی بشه با یکی از بزرگ فامیلش بیاد ولی همون روز بهم گفت خوب شد خودت کردی بدم شد خودت کردی اول اسممو تاتو زد رو قلبش خلاصه روزای خیلی خوبی داشتیم ولی خانوادش تردش کردن چون منو انتخاب کرد پول حلقه ام ب زور داشت ولی من ساختم با همه چیز برا عقد نبومدن نامزدی نیمدن عروسی ام نگرفتیم ماه عسل رفتیم و سال نود هشت زندگیمونو شروع کردیم از زیر صفر خلاصه گذشت تا اینک

عشق ما تو شهرمون زبان زد شد چون بدون هیچ پشتوانه ای شروع کردیم منم مثل خیلیای ارزوی لباس عروس پوشیدن داشتم ولی واقعا شرایطشو نداشت 

ی خونه خوب اجاره کرد و زندگیمونو شروع کردیم پنج ماه از عروسیمون نگذشته بود ک متوجه شدم زیادی همش سرش تو گوشیه واتساپشو چک کردم دیدم بله با دوست خانوادگیمون ریختن روهم

خوشبخت ترین باشی استارتر عزیزم،الهی همه عاشقا بهم برسن❤عزیزای دلم  من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم بصورت آنلاین(چت و ویس) کار میکنم اگه نیاز داشتین پیام بدین عزیزان🌹

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱