2777
2789
عنوان

سوغاتی کربلا چیه؟

9082 بازدید | 29 پست

مامانم برای اولین بار میخواد بره سفر زیارتی کربلا. سایزم رو پرسید که برام لباس بیاره ولی اصلا  هم سلیقه نیستیم. 

کسی میدونه اصولا سوغاتی چی میارن از اونجا که بگم یه چیز دیگه برام بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو و چادر عربی، لباس مجلسی، مهر، جانماز، تسبیح، اسباب بازی، خرما و بدلیجات‌......

همه جور چیز هست خلاصه 😊

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

دیگه اصلش مهر و تسبیحه تربته دیگه

بگو از نجف هم برات دهین بیاره😋 بگو از احمدالیاسری برات بخره 

آهان قندون و سینی و این چیزای نقره هم میارن بعضیا از کربلا 

چادر مشکی یا چادر سفید های خوب هم داره بازار نجف فقط باید بلد باشه مامانت چه جنسی خوبه 

از کاظمین هم لباس بچه های خوبی میشه سوغات خرید 

ظرف و سینی و قندون سیلور ترکیه نسبت ب ایران اونجا ارزونه،من سینی گرفتم ۱۷۰اینجا ۲۷۰بود

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

لباساش فک نکنم باب سلیقتون باشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
جدی ؟ پس باید پول چنج کنن؟

مامان من اربعین رفته بود میگفت اصلا پول ایرانی قبول نمیکردن 

حالا باز خودت از صرافیا بپرس 

یه تیشرت واسه پسرم گرفت خیلی ساده 30چ پول داده بود 

حرصم گرفت که خودمم ازینجا بهترشو میتونستم بگیرم 

البته بهش نگفتم