2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج

648 بازدید | 30 پست

سلام دوستای گلم

شب تون بخیر

امیدوارم حال دلتون خوب باشع💚🌱

عزیزای دلم من یه سوال داشتم 

اگه میشع جواب بدید 🥺

من قبلا عاشق یکی بودم(وقتی میگم عاشق یعنی واقعا عاشق) نع از این عشقای پوچ امروزی بلکه من دیوونه وار دوستش داشتم و(شایدم الانم دوسش داشته باشم)🙂🖤

بنا به دلایلی نشد که بهم برسیم:)))))

من الان که فکر میکنم به آینده از این خیلی میترسم که نکنه در آینده نتونم کس دیگه ای رو(همسرمو) دوست داشته باشم:)نکنه همیشه عاشق این بمونم:(

الان که فکر میکنم احساس میکنم نمیتونم فراموشش کنم

به نظرتون میشع دوباره عاشق شم؟میشع دوباره یکی دیگه رو اندازه این دوست داشته باشم؟🙂💔

به نظرتون عشق بعد ازدواج به وجود میاد؟

کسی تجربه داره؟یا از اطافیانتون بوده کسی مثل شرایط من داشته باشع؟

دیدید یکی واقعا عاشق یکی باشع و بعد دوباره عاشق یکی دیگه شه؟

چون من دوست دارم ازدواجم عاشقانه باشع🙂یعنی همسرمو دوست نداشته باشم بلکه عاشقش باشم...

هعیییییی:/

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی همسرت رو دوس داشته باشی ولی عشق هرگز

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عین منی با این تفاوت که من تا حالا عاشق نشدم ولی دلم خیلی برای خودم میسوزه خسته شدم خواستگارم گفتن خوبه ولی من خوشم نمیاد آنقدر میترسم از ازدواج و دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که عاشقمه‌ مامانم همش میگه انگار چی هستی دیدی نیومدن خورد میشم🥲 مامانم اصلا اینطوری نبود بعد این خواستگارا‌ خیلی عوض شده دل همو زیاد میشکنیم

(♥︎)𝗂𝖺𝗆 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗍𝗋𝗈𝗇𝗀 𝗀𝗂𝗋𝗅
😭😭😭😭چیکار کنم

دیگه چیزیه ک شده

عشق فقط یکباره

فقط یکبار قلبت به لرزه درمیاد 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😭😭😭😭چیکار کنم

مطمنن باش اگر همسرت مرد فوق‌العاده ای باشه و عاشق تو باشه ، توهم ناخودآگاه عاشقش میشی و بهش محبت می‌کنی عشقی ک تو زندگیت بوجود میاد ماندگار میمیونه ولی عاشقی ک نمیدونی تهش چیه ممکنه ی روزی از بین بره پس ی صفحه جدید تو زندگیت باز کن و ب آدمای جدید فرصت بده . 

شاید گاهی تو زندگیت یادش کنی و بگی کاش اون جای این بود اما بازم سعی خودت رو بکن

چقد خوبه کاش مام حسش میکردیم 😭

امیدوارم خیلی زود حسش کنی چون آدم با عشق زندست 

مثلا من عرق ناراحتیم بعد صدای کلید ک پشت در میاد همچیو فراموش میکنم و میرم استقبالش ی خنده عجیبی میاد رو لبم

عین منی با این تفاوت که من تا حالا عاشق نشدم ولی دلم خیلی برای خودم میسوزه خسته شدم خواستگارم گفتن خ ...

خوشبحالت 

به نظرم هیچ وقتتتتتت عاشق نشو

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂