2777
2789
عنوان

جوش های سفید چرب رو صورت

232 بازدید | 5 پست

پوستم چربه.اسکار دارم چون از بچگی جوش میزذمو هرچی درمان کردم بیفایده بوده.الان ژل شستشو نوتریژنا میزنم بعدش تونر بعدش آبرسان .ویتامین سی میزنم.هفته ای دوبار اسکراب.ولی پوستم بسیار چربه همچنان جوش میزنم .هم قرمز هم ازین سفید ریزها که فشار میدی چربی ازش درمیاد .دیگه موندم بخدا.

عزیزم من دکتر نرفتم فقط روزی دوبار قرص تتراسایکلین میخورم و همه شوینده ها و ماسک هامو ریختم دور و تنها روزی دوبار صورتمو با صابون لوکس معمولی می‌شورم.از شوینده ها و محصولات گرون نتیجه ای نگرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر باید دارو مصرف کنی و احتمالا محلول تا جوش های چرکی خشک کنه

جپش چرمی ندارم که.جوش زیر پوستی دارم.دکترم که بابا صدبار رفتم تازه این روتین پوستو خودم گرفتم وگرنه دکتر که هیچ

جپش چرمی ندارم که.جوش زیر پوستی دارم.دکترم که بابا صدبار رفتم تازه این روتین پوستو خودم گرفتم وگرنه ...

یعنی با این صورت رفتی دکتر و کلندومایسین یا قرص نداد؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
جپش چرمی ندارم که.جوش زیر پوستی دارم.دکترم که بابا صدبار رفتم تازه این روتین پوستو خودم گرفتم وگرنه ...

همین جوش هایی که میگی فشار میدی سفیده . جوش چرکی هست دیگه باید محلول بزنی تا خشک بشن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.