2777
2789
عنوان

خودمو خیلی کوچک کردم

249 بازدید | 18 پست

خودمو جلو یه سری آدم خیلی آوردم پایین و تحقیر کردم و خودمو ساده و خر نشون دادم بهشون و کاری کردم مسخره ام کنن یه مدت رفتارهایی داشتم که خیلی شخصیتمو آورده پایین و خیلی خوردم کرده چیکار کنم تو دیدشون تغییر کنم و تو دید اون آدما ساده نباشم؟

چطوری اشتباهامو از یادم ببرم؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درونا باید خودتو تغییر بدی

نه اینکه فقط رفتارتو موقتا تغییر بدی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

سعی کن با کتاب خوندن ( کتابهای خودشناسی ، پاکسازی و آگاهی )، خودتو تغییر بدی 

به گذشته هم فکر نکن ، تموم شده و رفته 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه مدت طولانی باهاشون در ارتباط نباش و بعد از اون مدت وقتی دیدیشون کارای قبل رو تکرار نکن هم اونا یادشون میره و هم خودت تمرین کردی و مثل قبل نیستی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
مثلا چ کارایی کردی

احترام الکی بهشون گذاشتم محبت بی جا بهشون کردم واسه هرچیز مسخره ای ازشون عذر خواهی کردم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
یه مدت طولانی باهاشون در ارتباط نباش و بعد از اون مدت وقتی دیدیشون کارای قبل رو تکرار نکن هم اونا یا ...

ممنونم راهکارتون مناسب بود برام❤

سعی کن با کتاب خوندن ( کتابهای خودشناسی ، پاکسازی و آگاهی )، خودتو تغییر بدی  به گذشته هم فکر ...

میشه اگه کتاب مناسبی می‌شناسید معرفی کنید❤

احتمالا تو خوبی اونان که لیاقت خوبی نداشتن...اتفاقا الان که تغییر کنی میفهمن از کار گند خودشون بوده

دقیقا🙃

درونا باید خودتو تغییر بدی نه اینکه فقط رفتارتو موقتا تغییر بدی

درسته

اینایی ک میگی کی هستن

همکلاسی هام

میشه اگه کتاب مناسبی می‌شناسید معرفی کنید❤

عزیزم من همزمان چند تا کتاب صوتی دارم گوش میکنم که به نظرم مفیده 

اگه برنامه cast box رو داری ، کتاب صوتی زیاد داره 

این چند تا کتاب به نظرم مفیده 

سفر روح ، مایکل نیوتون ( درباره ی تناسخ هست ) البته این کتاب رو آخر بخون 

پاکسازی و آگاهی در ۲۱ روز ، دبی فورد 

معجزه شکر گذاری ، راندا برن

اگه تل گرام داری ، تو این کانال میتونی پیدا کنی 

https://t.me/audiobo0ok

این کانال هم وویسهاش خوبه درباره ی عرفان و خودشناسیه

https://t.me/Khodshenasivo

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩