2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش اصلا مهم نیست که چی میشه من خودم بار سوم قبول شدم 😑

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

قبولی مطمئن باش 🖤 موفق باشی 

سعی کن نفر اول امتحان بدی اینجوری اگه بقیه کسایی که تو ماشین بودن افتادن تو استرس نمیگیری منم اینکارو کردم

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
قبولی مطمئن باش 🖤 موفق باشی  سعی کن نفر اول امتحان بدی اینجوری اگه بقیه کسایی که تو ماشین بود ...

دفعه قبلی اولین بار بودم خیلی استرس داشتم پس چرا من🥲

منم ۳ سال دیگه که ۱۸ سالم شد میخوام کلاس رانندگی ثبت نام کنم،سخته یا نه؟🥺

نه اصلا 

من ۱۸ سالگیم نشد برم ۲۲ سالگی رفتم ۱۸ سالگی بری خیلییی بهتر و راحت تر یاد میگیری