2777
2789

فک کن منو بد میدونن بچمون میخوان🥲خب اینم بچه منه

خداشاهده اصلا مقصر هم اونا بودن بعد تازه شوهرم میگ تو خودتم با اجازه من تو این خونه ای حق نداری بگی ببر یا نبر

میگم خب بیاد خونمون بچه رو ببینه میگ ناراحته نمیاد.یعنی ناراحتی من مهم نیس؟واقعا متنفرم از این ک حتی اختیار بچمم ندارم 

چقدر از این موضوع میترسم ...

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعورن.نباید قهر کنی اشتی کن پوستشون بکن 

شعور قهر ندارن 

نمیفهمن یکی قهره زندگی پسر خودشون تو خطره

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

بچه رو هم دوست ندارن فقط می‌خوان اعصاب تورو خورد کنن و دعوا تو زندگیت بندازن بگو من بچمو از کسی قایم نکردم هرکی دوست داشت بیاد اینجا ببینه تنهایی جایی رفتن تربیت بچمو خراب میکنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند