2777
2789

من الان دوهفته دارم یک روز درمیان میخورم ازاین هفته باید هر روز بخورم تادوماه بعد بایدبرم پیش دکترم تا الان که عوارضش خشکی شدیددددد پوست وسوزش شدید قرمزی چشم واحساس میکنم پشت چشمام ابروهام بادکرده یعنی وقتی سرمو میارم پایین فکرمیکنم چیزی هست روشون یبوستم گرفتم درمانش کردم الان فقط برای پوستم روزی چندین بار آبرسان مرطوب کننده میزنم شماهاهم این عوارض داشتین باخشکی پوستتون چکارکردین پوستتون چروک شد؟

ترخدا بیاین تجربه هاتون بگین بهم خیلی استرس دارم دکترم هم بهترین دکترشهرمون بود درضمن نورم اسکین ۲۰ میخورم صورتم اصلا اولش حوش نزد الانم تمام جوشام رفته همه جای جوشام کمرنگ شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن مصرف نکنی چون بعدا خیلی پشیمون میشی باعث رشد موی زائد و اختلال قاعدگی میشه 

چرا موی زائد ؟اختلال قاعدگی دارم سیپرون کامپاند هم میخورم 

مجبورن خوب صورتم داشت چال میافتاد چکارکنم تاالان خوردم ول کنم عوارضش بیشتره

سلام عزیزم چند روزمیخوری؟

من ۴۰ روزی هست دارم میخورم

جوش نمیزنم دیگه لک ها هم دارن میرن

البته من اسپیرو هم کنارش میخورم

با هفته ای یکی ویتامین ای

جوشای گندددده  دردناااک ک اصلا نه سر داشتن 

نه میرفتن ، ناحیه فک و گونه 

ریزش مو هم داشتم ک بعد مشخص سد

جوشام هورمونیه 

طبیعیه من اولش کلی جوشم زدم ولی بعد دوره دیگه جوش نزدم و اینکه همیشه لبام خونی میشد از خشکی

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز