نه درست نیست. مثلا تو سبک ماکسیمالیسم، خونه ها پر از لوازم تزیینی ریز و درشت و کلی دیتیل زینتی هست
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
میخان اسباب کشی کنن کل زندگیشون تو چند تا کارتون جا میشه
مث ما نیستن 20 تخته فرش کیپ تا کیپ خونه
4 دست مبل راحتی استیل مبل ال و...
فر تو کار
توستر
ماکروفر
فر سر اجاق گاز و....
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من ک سبک خونشون سادس ولی خو شیکتره تا شلوغ پلوغ
آشپزخونه و ایناشونم ک کوچیکه ی خورده
هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…!رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتیام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچهم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
موز داری ؟من فقط یدونه برمیدارم یه گوشه میشینم ثروتمندا و پولدارها را میبینم
بابا اینجا همه پولدارن موز چیه بیا اناناس بردار
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
در اروپا اغلب خونه ها کوچک هستند .. در کانادا و آمریکا که در حومه خونه های بزرگ و ویلایی دارند .. به هر ترتیب به دلیل سبک زندگی ( مهمان نداشتن به شیوه ی ما ایرانی ها) و عدم تحمل گرایی ( این مورد در اروپا بیشتر هست) فقط به راحتی و آسایش خودشون فکر میکنند .. ظروف معمولاً فقط به اندازه ی افراد خانواده دارند .. از خرید وسایل غیر ضروری اجتناب میکنند .. اغلب صاحب خانه نیستند و خانه هارو مبله اجاره میکنند و همه ی ملزومات رو دارند اجاره ی منازل مثل ایران نیست که هر سال صاحب خونه به طمع پول بیشتر مستأجر رو بلند کنه .