2777
2789

کنی,اینجا جای تو نیست , برای خودت احترام قائل باش جایی که جات نیست زورکی خودتو جا نکن😅

سوالم اینه , واقعا اگه دعا نویس کاربلد باشه میتونه ضرری به روال زندگی کسی برسونه؟

یا اینکه با خوروندن یه چیزی , نمی دونم چی ,ممکنه جنی وارد بدنت کنه؟

نخندید ولی واقعا منم نمیخوام قبول کنم ,هر چی میخوام به خودم بقبولونم که تلقینه , نمیشه نمی تونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کاربلدش باشه بله... طلسم و این چیزا حقیقت داره. 

اما کاربلدش به این راحتی ها در دسترس نیست. 

خودتو بسپار به خدا. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

دعا نویس جن موکل دعا طلسم همه اینا هست 

ولی یادت باشه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیس 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

اخه من یه مدتی قبل یه جا رفتم ,خونه یکی , بهش شک داشتم و می دونستم که خیلی دلش میخواد یه بلایی سرمن بیاره ,ولی فک کردم مگه چکار میتونه کنه 

بعد از اون موقع به مرور کم کم زندگیم کلا تغییر کرد همه چی نابود شد , بعد حتی حس میکنم یه چیزی حتی تسلط به فکرمم داره ,می دونم خیلی عجیبه و خنده داره ولی باور کنید خودمم خییلی کلنجلر میرم که غیر ممکنه اینا باور تو هست اینا زاییده خیالاتته ,تلقینه ولی بازم فایده نداره ,اتفاقا میوفتن

مثلا از هرچی خوشحالم یا بابت داستن هر چیزی که خوشحالم به دقیقه نمیکشه نابود میشه ,خیلی عجیب 

میگم خداروشکر همه دندونام درست شدن دیگه حالا حالا ها دندونپزشکی کار ندارم به یک دقیقه نمیشه دوتا دندونام بی دلیل از ریشه دراومدن