2777
2789
عنوان

کسی ویو شاک تراپی انجام داده؟

3853 بازدید | 5 پست

خودتون یا دور و برایاتون کسی ویو شاک تراپی انجام داده؟ برای درمان چ موردی بوده؟ آیا نتیجه بخش بوده؟ و اینکه هزینه اش چقدره؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

شاک ویو واسه خار پاشنه خیلی خوبه و تا حد خیلی زیادی دردش رو کم میکنه و یا درمان میشه من مدت ها درد داشتم اصلا نمیدونستم دلیلش چیه تا خداروشکر با فیزیوتراپی و این روش درمان شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم عزیزم من تهرانم

کلینیک سینوهه هم تهران عزیزم
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت
و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

من برای خار پاشنه پیش دکتر اعتدالی برام شاک ویو انجام شد که نتیجه تونستم بگیرم و راه رفتن برام آسانتر شد البته شاک ویو فقط برای خارپاشنه نیست و تاثیرات دیگه برای بهبود دردهای دیگه داره که خب باید با تشخیص متخصص کایروپراکتیک باشه که دکتر اعتدالی پزشک معتبری هستند توی اصفهان