2777
2789
عنوان

چرب کردن میکرو ابرو

545 بازدید | 13 پست

سلام مهربونا... چهارشنبه میکرو ابرو (با دستگاه) زدم و راضی نیسم اصلا و میخوام بریزه.. یه نفر میگه مدام چربش کن تا بریزه و یکی میگه خشک بشه.. کدومش درسته و با چی چرب کنم تا بیشتر بریزه.. راه دیگه ای هم داره..ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرب کنی رنگ بهتر جذب پوستت میشه خشک نگهداری میریزه دوستم تتوکاره

ممنون گلم، دیگه کاری نمیشه کرد؟... بجز آرایشگره، توی یه سایتی هم نوشته بود مدام چربش کنید و پوسته هاشو بکنید..

ممنون گلم، دیگه کاری نمیشه کرد؟... بجز آرایشگره، توی یه سایتی هم نوشته بود مدام چربش کنید و پوسته ها ...

مرتب بشور و پوسته ها رو بکن اینجوریم زود میریزه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
مرتب بشور و پوسته ها رو بکن اینجوریم زود میریزه

حموم رفتم وچند بار شستم.. الان زبر روی خط هاش.. نمیدونم زخم اند هنوز یا نه.. همینا رو بکنم یا بذارم پوسته ها رو بکنم؟