2777
2789

ببین اگه شرایط بعد طلاقو‌داری طلاق بگیر اگه میتونی با زن گرفتن مجدد شوعرت کنار بیایی طلاق بگیر.اگه استقلال مالی داری.اگه خانوادت پشتتن. من خودم هشتماهه جدا شدم مثل ... پشیمونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم آنقدر دودلم ک نگو از ی طرف بهش عادت کردم از ی طرف بدیاش خیلی زیاد و غیر قابل تحمله

خونوادت نطرشون چیه عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خانوادم پشتم هستن شرایط استقلال مالی هم دارم

ی مدت فاصله بگیرید از هم ... بخودتون فضا بدین وقت بدین 

جلسات مشاوره بگیرین 

ولی من در شرایط شما بودم تحمل نمی کردم  

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
ی مدت فاصله بگیرید از هم ... بخودتون فضا بدین وقت بدین  جلسات مشاوره بگیرین  ولی من در ش ...

همه بهم میگن تحمل نکن چقدر تو صبر داری هم شرایط مالی داری هم پشتیوانه خانوادتو ولی از بعدش میترسم فقط ترس من بعد طلاقه

همه بهم میگن تحمل نکن چقدر تو صبر داری هم شرایط مالی داری هم پشتیوانه خانوادتو ولی از بعدش میترسم فق ...

حق داری بترسی 

ولی چون شاغلی تو اجتماعی 

سرگرم میشی مشکل مالی نداری 

بچه نداری 

دیگه طلاق تابو محسوب نمیشه 

زیاد اذیت نمیشی 

بنظرم خودت و با این همسر حیف نکن 

جوانی هنوز بر و رو داری

بچه نداری مثل من پاسوز بچه بشی

به منم گفتن ول کن طلاق بگیر قبول نکردم حالا هم با بچه نمیشه

بهرحال از بیرون بهتر شرایط تو رو می بینن

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
کل خانوادم و هر کی ذره ای از زندگیم میدونه میگه جداشو ولی من نمیدونم ب چی این زندگی دودستی چسبیدم&nb ...

واسه همین می گم نظر خواهی نکن 

کسی که قصد جدا شدن بگیره 

اصلا با کسی مشورت نمی کنه 

این حرف رو کسی داره بهت می زنه که ۱۰ سال سابقه کار وکالت داره 

واسه همین می گم نظر خواهی نکن  کسی که قصد جدا شدن بگیره  اصلا با کسی مشورت نمی کنه  ...

من میدونی کلا دو دلم میدونم زندگی باهاش اشتباهه حتی الان وقتی محبت میکنه بهم نمیچسبه ولی نمیدونم چرا میترسم از جدایی از اینکه زندگی خوبی نداشته باشم از اینکه اشتباه کرده باشم هر چن میدونم اشتباه نیس