2777
2789
ی پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان گل کسی که پنج سال روالش اینه بعدداینم تا اخر عمر همینه

فوش میده فوش ناموسی کتک میزنه نصف شب بیرون میکنه برام خرج نمیکنه وقتی بکنه با هزارتا منت میکنه بعدشم ب خانوادم بی احترامی میکنه اون فقط لوازم برقی رو خرید کل جهازو من خریدم و از نصف بیشتر پول خونه رو من دادم ولی بازم میگه تو مگه چی خرج کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویژگی خوبش اینه ک کارمنده و بین مردمیش خوبه

وقتی برای شما خرج نمیکنه و شما خودت استقلال مالی داری پس کارمند بودن ویژگی خاصی حساب نمیشه 

بین مردم خوب باشه مهم نیست مهم اینه با شما که شریک زندگیش هستی چجوری رفتار میکنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
شرایط بعد طلاق یعنی چی!؟

نمیدونم به نظرم اگه غیر قابل تحملهشوهرت  عمرت هدر نده واسش ولی به اینم فکر کن  اگه موقعیت بهتر سر راهت قرار نگیره میتونی تنها زندگی کنی ؟ زندگی با شوهرت سختتر هست یا تنها زندگی کردن  بدترین احتمال رو در نظر بگیر که اینده پشیمون 

فوش میده فوش ناموسی کتک میزنه نصف شب بیرون میکنه برام خرج نمیکنه وقتی بکنه با هزارتا منت میکنه بعدشم ...

با وجود همه ی اینا دو دلی؟

🤔بزن دم ک ون ش مردک و ....

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
نمیدونم به نظرم اگه غیر قابل تحملهشوهرت  عمرت هدر نده واسش ولی به اینم فکر کن  اگه موقعیت ...

تنهایی مجبور باشم زندگی میکنم ولی دلم میخاد تنها نباشم دلم میخاد ی زندگی داشته باشم بچه شوهر

فوش میده فوش ناموسی کتک میزنه نصف شب بیرون میکنه برام خرج نمیکنه وقتی بکنه با هزارتا منت میکنه بعدشم ...

باور کن گاهی جدایی بهتر از موندن

همه ی طرف اینکه دست بزن دارن ناراحتم میکنه