2777
2789

سلام خانوما

من ۱ساله اقدام کردم یه لوله باز دارم که با لتروزول تخمک بالغ دارم یه لولم بستس

همسرمم سالمه فقط کمی تحرک اسپرمش کمه

درکل ما نازا نیستیم اما با اوضاع متوسطی که داریم میشه باردارشد ولی نشده تاالان 

خیلی بچه دوس داریم

دیگه میخوام به لقاح آزمایشگاهی باشم

بنظرتون چه روشی مناسبه منه؟؟

به نام او به یاداو برای او

اول استرس رو بذار کنار و بیخیال شو

ورزش کن و تغذیه مناسب. ان‌شاءالله نتیجه میگیری.

اگه نشد میری دکتر خودش تشخیص میده

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای یو ای خیلی درصد مثبت شدنش پایینه 

شما ی لولت بستس بهتره یسره بری ای وی اف وقتتو هدر نده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

شوهرم اسپرمش کمی ضعیفه خودم هم یه لوله ام بسته هست یکی بازه ولی اونی که بازه فولیکول داره.

دکتر بهم گفت آی وی اف کن ولی من خودم گفتم ای یو ای میخوام،راستش آی وی اف خیلی سخته،ولی ای یو آی خیلی بهتره اصلا درد و .... نداره 

بنظرم ۶ ۷ ماه دیگه صبر کن اگر نشد یکبار ای یو ای کن فقط یک بار. چون احتمال بارداری خیلی کمه با این روش. اگه سنت کمه یکی دوسال دیگه صبر کن بعد ای وی اف کن ای وی اف دورش خیلی پردردسرو پرهزینس

هزینه اش بغیر از دارو آمپول یک و ۶۰۰

تهرانی؟کجا انجام دادی؟؟

ایشالا به حق فاطمه زهرا جواب بده باردار بشی خدا یه پسر خوشگل بهت عنایت کنه

به نام او به یاداو برای او
تهرانی؟کجا انجام دادی؟؟ ایشالا به حق فاطمه زهرا جواب بده باردار بشی خدا یه پسر خوشگل بهت عنایت کنه

مرسی عزیزم ان شا الله خدا به شما هم دو تا پسر خوشگل و سالم بده،من مشهد هستم تو یه کلینیک انجام دادم

تهرانی؟کجا انجام دادی؟؟ ایشالا به حق فاطمه زهرا جواب بده باردار بشی خدا یه پسر خوشگل بهت عنایت کنه

هر وقت خواستی بری آی یو آی پاشو نماز صبح بخون بعد یه حدیث کسا بخون ان شا الله که حامله میشی

ینی شما با سختی میخاین باردار بشین وجنسیتش براتون مهمه؟؟حتما باید پسرباشه؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

عزیزم بابت از دست دادن بچتون متاسفم😔من که هر دو لولم بسته بود معجزه شد طبیعی باردار شدم اما سقط شد😭 امیدوارم بازم خدا بهمون معجزه بده 

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋