بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با تجربهه کامل کامل میره . تو حمام با سفید اب و کیسه بکش روش هر دفعه بعد حمامم کرم بزن ب قوزک پات . و چهار زانو نشین اصلا حتی سر سفره دوباره سیاه میشه حالا شما راهکار سفید شدن زانو بدید
زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
زرچوبه و کره بادوم زمینی بزن برو حمام با کیسه بشور بعدش کرن ترک پای جی بزن
زدم خواهر زدم زخمکردمخودمو سیاهم سیاه بخبختم😂
زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من میخوام بشینم رو بغله پا میشینم ک قوزکم نخوره ب زمین سیاه شه سخته ولی خوبه 😂 یا جورابم بپوشی یکم جلوشو میگیره
کاش منم برنزه بودم عاشق پوست تیره ام یهو نیفت به جونش که اروم اروم
دو روز ی بار میرم حمام و کیسه میکشمب خودم خیلی حال میده😁برا جهازم ب مامانم میگفتم یخچال نده ب جاش ده تا کیسه بده 😁😂