2777
2789
عنوان

کیا ایفون ۱۳ دارن

4247 بازدید | 28 پست

من ی ایفون هفت دارم قبلش هم شش داشتم 

میخام ۱۳ بخرم اپشن هاش چیه خیلی متفاوت با قبلیا 

ایفون خیلی محدودیت داره کیفیت عکس هم ک والا نسبت به پولش اصلا زیاد نیس سامسونگ خیلی بهتره تا اونجا م من دیدم 

واسه شما هم این محدودیت ها هس یا شاید من زیاد وارد نیستم بهش 

مثلا ی سری برنامه های ایرانی نمیشه روش داشت یا نمیشه دوتا روبیکا روش نصب کرد مثلا برنامه های ایرانی بانکی خیلی کم روش راحت میشه کار کردسیبچه هم ک ارزش نصب نداره با هزینش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

فقط ظاهرش و کلاسش

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روبیکا رو ببری موبایل فروشی برات نصب میکنن

بردم گف نمیشه کلی برنامه ایرانی پشتیبانی نمیشه مثل همراه من و یا اپ کیفیت عکسش هم معمولیه یا مثلا خیلی بزنامه فتوشاپ عکس رو دوربین نتونستم پیاده کنم والا شوهرم شیایومی داره انقد خوب و راحته ک نگو ولی من از اول سال‌های از پنج تا هفت داشتم ایفون گفتم ی نظر سنجی کنم شاید من وارد نیستم به ایفون 

من ۱۲پرومکس دارم ولی اینا که شما میگی نیست گزینه ادد هومو بزن رو گوشیت بانکا و نرم افزارا ایرانی رایگان نسخه وبش دانلود میشه 

دوربینشم زومش ضعیفه وگرنه از سامسونگ سره 

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆
بردم گف نمیشه کلی برنامه ایرانی پشتیبانی نمیشه مثل همراه من و یا اپ کیفیت عکسش هم معمولیه یا مثلا خی ...

تحت وب استفاده کن برنامه ها ایرانیو

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بردم گف نمیشه کلی برنامه ایرانی پشتیبانی نمیشه مثل همراه من و یا اپ کیفیت عکسش هم معمولیه یا مثلا خی ...

نمیدونم همه اینایی ک تو میگی رو دورو بریا ک ایفون دارن تو گوشیشون دارن 

وزن اولیه82.5.    وزن هدف: ۶۲      عضو گروه نارنجی مانکن های زیبا🧡
و اینکه بابای من ۱۳ داره همه ی برنامه های بانکی هم داره 

دارم برنامه بانکی ولی ی  سرعتش جالب نیس گاهی اصلا ارور میده میاد بیرون بردم موبایل فروشی میگه ایفون بزنامه ای ایرانی رو پشتیبانی نمیکنه 

من ۱۲پرومکس دارم ولی اینا که شما میگی نیست گزینه ادد هومو بزن رو گوشیت بانکا و نرم افزارا ایرانی رای ...

این گزینه رو کجا سرچ کنم تو گوگل یا اپ استور

فقط کلاسش خوبه ایتا و روبیکا و سروش و اپ و اینا رو من تحت وب استفاده میکنم 

میشه این تحت وب رو ب من توضیح بدین کجا بگیرم لطفا