2777
2789

کتابای جذاب و جالب هر ژانری رمان( لطفا رمان عاشقانه معرفی نکنید). تاریخی روانشناسی. فقط جذاب و آموزنده و غیرتکراری باشه. 

کتابایی که خودم دوست داشتم 

گل برفی و بادبزن مخفی راجع به زنان چین قدیم 

ماهی طلایی راجع به ختنه کردن دختران در آفریقا 

آکواریوم های پیونگ یانگ و دختری با هفت اسم راجع به کره شمالی 

خاطرات یک گیشا راحع به گیشاهای ژاپنی 

رمز داوینچی  راجع به فراماسونری 

بچه‌ی رزماری راجع به شیطان پرستی 

اتوسا دختر کوروش بزرگ، کلئوپاترا،ویکتوریا الیزابت هم که معلومه راحع به چیه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

به خاطر زندگی هم تو سبک آکواریوم پیونگ یانگ و داستان فرار یه دختر از کره شمالی

در سرزمین پادشاهان

دختری که از چنگ داعش گریخت 

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر زندگی هم تو سبک آکواریوم پیونگ یانگ و داستان فرار یه دختر از کره شمالی در سرزمین پادشاهان ...

در سرزمین پادشاهان راجع به چیه؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

من ملاله هستم هم بخون

علمی هم میخونی،درباره فیزیک ؟ تئوری ها و ...

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
برادران کارامازوف جنایات و مکافات ۱۹۸۴

ممنون این هارو خوندم دوست داشتم 

در سرزمین پادشاهان راجع به چیه؟

زندگی تو عربستان سعودی 

آخرین دختر هم خوبه اونم راجع به داعشه 

دیگه هنر خوب زندگی کردن هنر شفاف اندیشیدن از رلف دوبلی و شاد بودن کافی نیست از مارک منسن روانشناسی های خوبین

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away

ایکیگای ، عادت های اتمی ، بادبادک باز ، کتابخانه نیمه شب , مغازه جادویی ، راهبی که فراری اش را فروخت ، هنر ظریف بی خیالی ، هنر شفاف اندیشیدن ، تکه هایی از یک کل منسجم ، بادام ، انسان در جست و جو معنا  اینا روانشناختی و روانشناسی هست 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️