2777
2789
عنوان

چرا میگن زائو تنها نمونه؟

288 بازدید | 10 پست

خانوما مامان من مشکلات روانی داره و نمیتونه از من مراقبت کنه چه اشکالی داره روزی در حد سه چهار ساعت ک شوهرم نیست تنها بمونم؟

خواهربرادر ندارم، خانواده شوهرمم بخاطر امتحانات برادرشوهر و خواهر شوهرم تا اخر دی نمیتونن بیان(تحمل اونا هم سخته ولی نه در حد مادرم)

با چنتا پرستار صحبت کردم به نتیجه نرسیدم فعلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن پرستار بگیری کنار بیا با یکیشون تنهایی سخته

اصلا کاری نمیکنه شوهرم براش غذا میکشه شبا زودتر از ما میخوابه صبا با خودمون بیدار میشه تلویزیونو روشن میکنه و نگاه میکنه ...حتی آب ک میخام نمیتونه برام بیاره یا مثلا قرص دارم نمیتونه بهم برسونه خودم کارامو میکنم اونم تحمل میکنم واقعا حضورش دردیه رو دردام

عزیزم قدیمها واسه هرچیزی دلیل منطقی پیدا نمیکردن میچسبوندنش به جن و آل و خرافات.

زن باردار که زایمان میکنه هورمونهاش بشدت به هم میریزه و تا هورمونها به حالت نرمال برگردن حدود ۶ هفته طول میکشه.

ممکنه توهم بزنه و بگه چیزمیز دیدم ممکنه هذیون بگه ممکنه سرگیجه بگیره ممکنه هراتفاقی بیوفته.واسه همین میگن زائو رو تنها نذارید.وگرنه حرفهای عامیانه خرافات هستن.

از طرفی ممکنه بچه که تازه متولد شده بخاطر بی تجربگی مادر براش اتفاقاتی بیوفته و دچار خفگی و اینجور چیزا بشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

هیچ اشکالی نداری سه چهار ساعت ،شبها تنها نمونی.  خرافاتی هم نباش، اون زمان حانم ها تو خونه زایمان کردن امکان خونریزی بیشتر بوده و مثل الان امکانات نبوده زن زائو کم خون و ضعیف غش کردن یا بر اثر همین چیزا فوت شدن و گفتن یال اومده بردش. من زایمان کردم بیشتر تنها بودم شبها هم خواهرم از خودم کوچیکتر بود و ازدواج نکرده بود میومد پیشم. خودتو تقویت کن گوشی و اینام که هست چه اشکال داره چند ساعت تنها بمونی ‌ شاید مادرت هم نتونه یه پشت پیشت بمونه

ممنونم از دوستان

کسی اینجا تاپیکو با دقت نمیخونه من میگم خودشم نمیتونه مراقبت کنه بعد شما میگین غذا درست کردن اون خودش سه نفر باید واسش کار کنن 

همون تصمیم خودم بهتره با تنهایی کنار بیام 

مرسی دیگ نظراتو نمیخونم، ممنون ک تا اینجا اومدین 

ممنونم از دوستان کسی اینجا تاپیکو با دقت نمیخونه من میگم خودشم نمیتونه مراقبت کنه بعد شما میگین ...

پرستار بگیر گلم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی