2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمه داره تحت تاثیر خانوادش قرار میگیره ،مامانش داره بخاطر خودش که به همه بگه ما ویلا گرفتیم رفته ...

بگو هیچ کس سرمایه اصلا ماهی سی میلیون خیلی کمه 

ارزش نداره

بگو دنبال کار پر سود تر باش با این سرمایه

نگو نکن 

مامانت پرت کرده

اصلا به روش نیار می دونی کار مادرش هست

بگو این یک راه هست

ولی به نظرم من با این سرمایه ماهی سی تومن خیلی کمه 

الان طرف با یک پراید تو اسنپ ماهی بیست سی تومن در میاره

بگو رو گزینه های بیشتری فکر کن

بیشتر تحقیق کن

مگه چنده که بخاطرش باید این ها رو بفروشه؟! من بودم این کار رو نمیکردم اخه چرا باید این کار کنه؟! ه ...

۴،۵ میلیارد الان ویلا

خانوادش میخوان یجایی داشته باشن تو شمال که هر دفعه می‌رن اوکی باشه ، اینو وسوسه کردن ویلا بگیر برو وایسا بالا سرش کرایه بگیر ،۲۷ سالشه همشم خودش خریده ،به منم میگه بیا بریم ، زندگیمو تو یدونه تاپیک ها نوشتم لطفا بخونید 

بگو هیچ کس سرمایه اصلا ماهی سی میلیون خیلی کمه  ارزش نداره بگو دنبال کار پر سود تر باش با این ...

احسنت به این هوشتون عالی بود عزیزم ❤️❤️❤️ مرسی از راهنمایتون

۴،۵ میلیارد الان ویلا خانوادش میخوان یجایی داشته باشن تو شمال که هر دفعه می‌رن اوکی باشه ، اینو وسو ...

گلم بجای این کار که همه چیزشو بفروشه بهش بگو یکی از ماشیناش رو فقط بفروشه تو شمال زمین خرید و فروش کنه هم پر درآمده هم مطمئن چیزی هم از دست نمیده

الان یه زمین تو شمال با 300 تا 400 تومن میشه خرید سودش هم خوبه سه چهارماه روش صبر کنه راحت صد گرونتر میتونه بفروشه

واقعا چقدر عالی

اصلا ریسک نکن خونه تهرانتونو نفروشین

طلا هم تخصص میخواد رفیق صمیمی خودم هم خودش هم باباش طلافروشن 

سخته که بفهمی طلای تقلبی بهت نندازن یا روت سود نکشن حساب کتاب و استرسش خیلی بالاست با هر تغییر سریع قیمتش تغییر میکنه به موقع نفروشی یا نخری باختی

اونم بدون تجربه یهو با یه پول گنده وارد یه کار بشه خیلی بده

تازه چه ویلاییه که 4.5میلیارده؟! بیا من بهت ویلا بدم 1.700 نوساز و رو به رشد. والا 😂😂😂😂 اونوقت اونقد پول برا ویلا بدی بخاطر ماهی 30 تومن؟! خب همین ویلای یک و خورده ای هم همینقد درآمد میده بهت