2777
2789
عنوان

ناباروری

404 بازدید | 39 پست

سلام.میشه اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید فعلا به دکتر دسترسی ندارم و تلفنی هم پاسخگو نیستند.

مرکز ابن سینا تهران برام پودر فرتی بیوتیک و اینوسیتول نوشتن(دکتر وهابی)

به شوهرم گفتن باید عمل واریکوسل انجام بده،ولی دوباره پیش دکتر دیگه ای که رفتیم ایشون گفت هیچ احتیاجی به عمل نیست و ی قرص تقویتی نوشت براش.

منم اندازه یکماه و نیم بود داروهام حالا تموم شده،بنظرتون چکار کنم؟دوباره این فرتی بیوتیک و اینوسیتول رو بگیرم مصرف کنم؟یا قطع کنم؟

هزینه شو خیلی بالاس و بیمه نامیده.موندم چ کنم

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!

ازمایش شوهرتو داری بذاری؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره تماس ندارین با کارشناس صحبت کنید ؟یا پزشکشون ؟ 

زنگ زدم مرکز ولی راستش جواب درستی ندادن،ی خانوم‌منشی بود که خیلی با تردید جواب داد.خود پزشک هم تلفنشو ندارم

بله دارم.چجوری باید عکس بفرستم؟

همین جا که پست میذاری دومین ایکون عکس یه قاب عکسه. اونو بزنی میتونی عکس بفرستی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چند دوره باید مصرف شه؟عوارضی نداره؟ راستش قیمتش بالاس،۱۶۰۰

من اون پودر را فقط می‌دونم که هرماه میشه مصرف کرد عوارضی هم ندارد ولی اگه هزینه اش زیاده صبر کن شوهرت داروهاش تموم بشه برو دکتر لازم باشه بهت دوباره میده همون داروها را

من اون پودر را فقط می‌دونم که هرماه میشه مصرف کرد عوارضی هم ندارد ولی اگه هزینه اش زیاده صبر کن شوهر ...

داروهای همسرم برای تقریبا سه ماه هستش،من فاصله بندازم اثرش از بین نمیره؟

گزاشتم.ممنون

عزیزم این سونو هست. ازمایش اسپرم رو میخواستم ببینم... میخوام ببینم که ایا واریکوسلش روی اسپرم تاثیر بد گذاشته یا نه؟ اخه گفتی دکتر دوم گفته عمل نمیخواد... 

عزیزم این سونو هست. ازمایش اسپرم رو میخواستم ببینم... میخوام ببینم که ایا واریکوسلش روی اسپرم تاثیر ...

آها ببخشید.نه آزمایشات رو دکتر مرکز ابن سینا واس تشکیل پرونده نگه داشت.تو از مایش اول گفتن مقدار اسپرمش یکم کمه که از آخرین نزدیکی هم دور گذشته بود.

تو از دومش مقدارش بهتر شده بود و سه روز گذشته بود

داروهای همسرم برای تقریبا سه ماه هستش،من فاصله بندازم اثرش از بین نمیره؟

داروهای زنان معمولا اثرش برای همون دوره است... 

عزیزم توی این فاصله که دارو مصرف میکنین اقدام هم کنید.... خدا رو چه دیدی یه وقت دیدی گرفت... که ان شاءالله بشه و طبیعی باردار بشی