2777
2789

حرکتش کمه...ضعیفه یکم

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

باید برین برای ایو آی یا ای وی اف وقتتونم با دارو تلف نکن .

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خیلیم داغون نیست ولی ۱۰۳میلیون اسپرم داره ک ۳درصدش سالمن

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
چقدر ب نظرتون ضعیفه گلم؟

به یه پزشک اورولوژی نشون بدین بهتره گلم اماحرکتش خیلی کمه...

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘
باید برین برای ایو آی یا ای وی اف وقتتونم با دارو تلف نکن .

حرکتشون کمه هموناهم وکیفیت پایین یا باید نزدیک یکی دوسال دارو مصرف کنی آیا بهتر بشه یا نه بعد اخر میگن برو ایو آی یا ای وی اف .من طبق تجربم میگم وقتتو تلف نکن.ایو ای مثله نزدیکیه وتهاجمی نیست فقط با ی سرنگ اسپرمو وارد رحمت میکنن ک ب تخمک برسه .

چقدر ب نظرتون ضعیفه گلم؟

دکتر پیمان صالحی ارولوژ خوبیه

حرکتشون کمه هموناهم وکیفیت پایین یا باید نزدیک یکی دوسال دارو مصرف کنی آیا بهتر بشه یا نه بعد اخر می ...

ای وای غصه هام‌کم بودن اینم اضافه شد

ممنونم عزیزم ک جواب دادی مرسی گلم

وای پس خیلی کمه😔

برای بارداری طبیعی دست کم ۲۰میلیون اسپرم خوب لازمه وشما ۳میلیون داری 

ای وای غصه هام‌کم بودن اینم اضافه شد ممنونم عزیزم ک جواب دادی مرسی گلم

اخی عزیزم الان همه گرفتارن من خودم بعد ۳سال دوندگی ای وی اف کردم الان ۵ماهه باردارم