2777
2789

من عمل سرکلاژ دارم و بشدت میرسم چون تابحال پاک تو اتاق عمل باز نشده 😭آیا از عملتون راضی بودین چطوری بود درد زیاد داشتین توروخدا راهنمایی کنید منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت عزیزم من دو بار سرکلاژ شدم اصلا درد نداره بیهوشی کامل شدم عملش کلا نیم ساعتم نمیشه چیزی هم متوجه نمیشه بعدش شاید لکه بینی داشته باشی که طبیعیه و اینکه استراحت کن یه مادر که از چیزی نمیترسه ماشاالله تو میخوای یدونه نی نی قوی بدنیا بیاری نگران نباش

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
یه جوری میگی پام باز نشده انگار بقیه مدام اتاق عمل اند

خب عزیزم خیلی ها تجربه زایمان با هزار تا دور از جون عمل دیگه رو داشتن که شاید با محیط اتاق عمل آشنا هستن من خیلی ترسو هستم و تنها ساید آخرین کاری که انجام دادم سرم زدم وگرنه عمل تابحال نرفتم سر اون گفتم

سلام به روی ماهت عزیزم من دو بار سرکلاژ شدم اصلا درد نداره بیهوشی کامل شدم عملش کلا نیم ساعتم نمیشه ...

سلام عزیزم ممنون از دلداریت ،فقط اینکه اگر لکه بینی داشته باشم باید پد بذارم یا پد ضرر داره میشه راهنمایی کنی منو عزیزم

سلام عزیزم ممنون از دلداریت ،فقط اینکه اگر لکه بینی داشته باشم باید پد بذارم یا پد ضرر داره میشه راه ...

اره عزیزم هم میتونی نوار بهداشتی استفاده کنی هم پوشک بچه ها اصلا هم نگران نباش مطمئن باش سرکلاژ الان به نفع تو هست

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
درد نداره ده دقیقه اس  بیهوش شدم بعدشم درد نداشتم فقط برای دفعه اول میترسیدم دستشویی کنم که ا ...

اهان خداروشکر عزیزم کلا تا آخر از توالت فرنگی استفاده کردی یا نه؟؟؟بعدش اینکه بعد عملا تو بیمارستان بستری شدی یا نه

اره عزیزم هم میتونی نوار بهداشتی استفاده کنی هم پوشک بچه ها اصلا هم نگران نباش مطمئن باش سرکلاژ الان ...

ممنون از راهنماییت گلم ،ببخشید که زیاد سوال کردم فقط یه سوال اینکه چند روز طول کشید لکه بینیت خوب بشه گلم و هر سری دکترا معاینات میکرد ببینه بخیه هات  سر جاشه یا نه اینم اگر جواب بدی یه دنیا ممنونت میشم عزیزم🙏💞

اهان خداروشکر عزیزم کلا تا آخر از توالت فرنگی استفاده کردی یا نه؟؟؟بعدش اینکه بعد عملا تو بیمارستان ...

بله عزیزم کلا دیگه توالت فرنگی استفاده کردم و پساری هم گذاشتم بعدش دیگه استراحت مطلق مطلق بودم

نه صبح زود عمل کردم غروب ترخیص شدم

فقط یه نکته برای من نگرانی پیش اومد شاید برای شماهم سوال بشه به خاطر داروی بیهوشی که بهت میزنن جنین چند ساعت تکون نمیخوره نباید نگران بشی بعدش بیدار میشه تکون میخوره

ممنون از راهنماییت گلم ،ببخشید که زیاد سوال کردم فقط یه سوال اینکه چند روز طول کشید لکه بینیت خوب بش ...

من تا یک هفته لکه بینی داشتم معاینه هم اصلا نداره گلم فقط بعدش دکترت بهت آمپول پرولوتون یا شیاف پروژسترون میده ک استفاده کنی البته بازم هر دکتری یجوریه شایدم اصلا نده دکتر من چون داده من میگم ک بعد نگران نشی اگه دکترت بهت داد

معاینه نداره این سرکلاژ میمونه تا زمان زایمان اگه سزارین باشی ک حین عمل سز برات بخیشو باز میکنه اگه طبیعی باشه یک هفته قبل اینکه زایمان کنی برات باز میکنه درد هم نداره مثل معاینه باز میکنه نخ رو

اشکالی نداره هر سوالی داری جواب میدم چون میدونم چقدر استرس داری 

بله عزیزم کلا دیگه توالت فرنگی استفاده کردم و پساری هم گذاشتم بعدش دیگه استراحت مطلق مطلق بودم نه ص ...

ای جون دلم ممنون از راهنماییتون عزیزم ی دنیا سپاس،فقط اگر امکانش هست میشه جواب این سوالم بدی بعد هر بار که میرفتی دکتر دکتر چکت میکرد ببینه بخیه هات سرجاشه یا نه عزیزم چک نمی‌کرد توروخدا جواب اینم بده

ای جون دلم ممنون از راهنماییتون عزیزم ی دنیا سپاس،فقط اگر امکانش هست میشه جواب این سوالم بدی بعد هر ...

نه چک نمیکرد بعد عمل فقط بردنم سونو ببینن طول سرویکسم چطوره

خواهش میکنم عزیزم

نگران نباش انشاالله که خیره🍃