yyassamminn مدیر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 عنوان خانومای شاغل که نی نی کوچولو دارن | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست دخترم ۵ماهشه وشیر خودمو میخوره و به هیچ وجه شیشه شیر رو نمیگیره نه شیر خشک و نه شیر خودم.از فروردین باید برگردم سر کارم و نصفه روز خونه نیستم،میشه راهنماییم کنید که کسی شرایط منو داشته چیکار کرده 1401/10/17 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 تکرارکن عادت میکنه من از اول شیشه وش یرخشک دادم نمیگرفت ولی من ادامه دادم و ۷ما ... چقدر خوب ،خدا کنه اینم شیشه رو بگیره بدجور درموندم
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 اخرش میخوره شبا تو خواب من که تلاش کردم و نتیجه گرفتم ان شاالله واسه منم نتیجه بده
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 اوه اوه حالا تااونموقع غذاهم هست ولی توخواب بهش شیر بده اگه میشه پستونکیش کن باپستونک ... پستونکیه ولی نمیدونم چرا باشیشه شیر درگیره تا شیشه رو میزارم شروع میکنه به عوق زدن
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 پسرمنم همین بود انقدر گذاشتم رو پام وتکون دادم که خورد ولی نگران نباش بچه ها زود عادت میکنن&n ... توکل بخدا امیدوارم این جوجه هم عادت کنه ،بدجور مغزم درگیرشه
مامان_جوجه_های_رنگی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 پستونکیه ولی نمیدونم چرا باشیشه شیر درگیره تا شیشه رو میزارم شروع میکنه به عوق زدن منم پسرم اینجور بود نه شیرخودمو میخورد نه شبشه ۱۰ماه باسرنگ بهش شیر دادم 😢😢الان دوماهه شیشه میگیره
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 منم پسرم اینجور بود نه شیرخودمو میخورد نه شبشه ۱۰ماه باسرنگ بهش شیر دادم 😢😢الان دوماهه شیشه میگیره ... وای یا خدا چه صبری داشتی عزیزم ،امیدوارم اینم شیشه رو بگیره
مامان_جوجه_های_رنگی عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 571 وای یا خدا چه صبری داشتی عزیزم ،امیدوارم اینم شیشه رو بگیره بخدا داغون شدم فک کن شبا چه میکشیدم ا
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 بخدا داغون شدم فک کن شبا چه میکشیدم ا واقعا شرایطت سخت بوده ،باز جای شکرش باقیه که نتیجه گرفتی❤️
setareh72 عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 844 ان شاالله واسه منم نتیجه بده جواب میده مطمئن باش مثلا داری شیر خودتو میدی یهو از گوشه شیشه بزار دهنشخیلی مقاومت میکنه ولی درست میشه ان شالله
yyassamminn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 253 جواب میده مطمئن باش مثلا داری شیر خودتو میدی یهو از گوشه شیشه بزار دهنش خیلی مقاومت میکنه ول ... باید این کارو بکنم ،وروجک از بس شیطونه نیگام میکنه که متوجه شدم و آخرشم با زبون شوتش میکنه 😂😂😂،ولی باید مقاومت کنم