2777
2789
عنوان

خانومای شاغل که نی نی کوچولو دارن

141 بازدید | 24 پست

دخترم ۵ماهشه وشیر خودمو میخوره و به هیچ وجه شیشه شیر رو نمیگیره نه شیر خشک و نه شیر خودم.

از فروردین باید برگردم سر کارم و نصفه روز خونه نیستم،میشه راهنماییم کنید که کسی شرایط منو داشته چیکار کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتو بدوش بده یکی با قطره چکون بهش بده اگه شیشه بگیره که عالیه سعی کن تو ای مدت عادتش بدی به شیشه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

زنداییم اینجور بود به زور شیرخشک بهش داد  دخترت اون تایمی که تونیستی چندبار شیرمیخوره

کارش مشخص نیست ،بستگی به حالش داره 

از اون وروجکاییه که دم به دیقه میاد و شیر میخواد اگرم ندم غوغا به پا میکنه🤦‍♀️

9ماهش میشه دیگه باید غذاخورش بکنی 

چون شیشه نمیگیره باید یادش بدی بالیوان کوچیک نهایتا شیر خودت را بدوشی بزاری بهش بالیوان بدن یا یک تایمی ساعتی بگیری بگی بیان یکبار شیرش بدی

شیر خودتو بدوش بده یکی با قطره چکون بهش بده اگه شیشه بگیره که عالیه سعی کن تو ای مدت عادتش بدی به شی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ولی این کار رو هم کردم ،همه رو بیرون میریزه و به جیغ جیغش ادامه میده🤦‍♀️🤦‍♀️

کارش مشخص نیست ،بستگی به حالش داره  از اون وروجکاییه که دم به دیقه میاد و شیر میخواد اگرم ندم ...

اوه اوه 

حالا تااونموقع غذاهم هست 

ولی توخواب بهش شیر بده اگه میشه پستونکیش کن باپستونک بخوابونش بعد توخواب شیشه رو بچپون تودهنش من خودم الان اینجوری به پسرم شیرمیدم هم پستونک وهم شیشه رو ارتودنسی ازاوناکه کجن بگیر 

نه متاسفانه ،ببخشید ولی عوق میزنه و شروع میکنه به گریه کردن  تا حالا ۴مدل شیشه شیر هم عوض کردم ...

پسرمنم همین بود انقدر گذاشتم رو پام وتکون دادم که خورد 

ولی نگران نباش بچه ها زود عادت میکنن