2777
2789

اون روز گوشی خریده بودم رفتیم اونجا دیدن گوشیمو.. همه تبریک گفتن... 

با گوشی قبلیم پسرم و بچه های اون یکی خواهرشوهرم بازی میکردن مادرشوهرم فک کرد گوشی جدیده رفت با بچه ها دعوا کنه دیدم زیرزیرکی میگه مامان تو چیکار داری... تا اینکه من بلند گفتم مامان بذار بازی کنن گوشی قدیمیم هست... 

حالا خودشم تازه گوشی خریده ها... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینطوری گفتم جواب داد:

گفتم گناه دارن دلشون میخواد دلشون می‌شکنه.

قبلش میگفتم حسودی میکنن یا خصوصیه فلان، انگار حس خیانت به اونا بهش دست میداد. میگفت نمیتونم.

اما الان حتی شده مسافرت رفتیم به اونا نگفتیم. یا طلا خریدم طرف شوهر ننداختم. چون از در دلسوزی و مهربونیت وارد شدم

برا منم اینجور یه من فقط پیر شدم از دسشون ن تنهاخواهرش کل خانوادش حسودن 😣

بقیه شون بدک نیستن.. ولی این یه دونه تحفه ست... 10سال ازم بزرگتره همه چیز خونه ماشین و... داره ولی باز چشمش به منه... نمیدونم چیکار کنم.

به همسرمم گفتم این دفعه جوابشو میدما... دید من عصبانی ام انداخت به شوخی گفت نه تو به مینا چیزی نمیگی... میدونی که من مینا رو دوسش دارم

قبول نمیکنه... 

بزنش. یا جواب خاهرش تند بده. اگه شوهرت گفت چرا با خاهرم اینجوری حرف زدی بگو تقصیر توعه ک مسائلی ک دوست ندارم و میری میگی. 120 بار یا مانع بگو بعد به شوهرت بگو نمیخوای مسائل به خاهرش بگه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
بقیه شون بدک نیستن.. ولی این یه دونه تحفه ست... 10سال ازم بزرگتره همه چیز خونه ماشین و... داره ولی ب ...

حالا خواهر شوهر من برا خونشون  طلاهاش فروخت   مادرشوهر من انقدر ب من حرف گفت اشکم دراورد ............من زیاد خوشم نمیاد طلا از خودم اویزون کنم خواهرشوهرم گف طلاهاتو نمیندازی بفروش خب ......😒😒😒😒😒حتی دامادشونم جایی بریم کرم میریزه .............عین جاری میمونه کثافط

بزنش. یا جواب خاهرش تند بده. اگه شوهرت گفت چرا با خاهرم اینجوری حرف زدی بگو تقصیر توعه ک مسائلی ک دو ...

اخه میدونی ما رفت و امدمون زیاده هفته ای دو سه روز میریم خونه مادرشوهرم اینا رو هم دو بار تو هفته میبینیم... ناخوداگاه می فهمن. بقیه شون چیزی نمیگن ولی این تیکه می اندازه...

چون از همه شون مایه دار تره همه شونم بخاطر پولش دوسش دارن... به مادرشوهرم یا اون یکی خواهرشوهرامم نمیتونم بگم بهش بگن چاک دهنشو ببنده... 

حتی تو مسایل تربیتی پسرمم دخالت میکنن

حالا خواهر شوهر من برا خونشون  طلاهاش فروخت   مادرشوهر من انقدر ب من حرف گفت اشکم درا ...

منم نمی اندازم زیاد. بیشتر سکه اینا می گیرم. 

یا مناسبتی باشه پولمو میذارم رو پول شوهرم که کادو طلا بگیره.. خودشم اخه داره... 

اخه میدونی ما رفت و امدمون زیاده هفته ای دو سه روز میریم خونه مادرشوهرم اینا رو هم دو بار تو هفته می ...

جوابشو تند بده تا دیگه هیچی نگه. 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم