2777
2789

اگه این عمل رو انجام داده چند کیلو لاغر شده؟ من ۲۰ سالمه قدم ۱۶۰ وزنم ۷۵ خیلی دوس دارم این عمل رو انجام بدم چون واقعا نمیتونم رژیم بگیرم نه زیاد چاقم نه لاغر یکم شکم و پهلو دارم که دوس دارم لاغر شم از شر چربی راحت شم نسبت به قدم باید وزن ایده آلم ۵۲ ۵۴ باشه تقریبا ولی پدر و مادرم راضی نمیشن میگن رژیم بگیر کم بخور اگه میتونستم که مرض ندارم بگم برم معدمو عمل کنم واقعا نمیتونم رژیم بگیرم چون همیشه اشتهام زیادع و زیاد میخورم جواب بدین لطفا

همسایمون انجام داده میگ ازیه اندازه خاص دیگ بیشتر نمی تونم غذابخورم روز ب روزم لاغرترمیشه شده یه پاره استخون من ک خوشم نمیاد..تایه حدی لاغرشد قشنگ شدا ولی بعدش هی اب رف زشت شد..واینکه بخاطر یه شکم پهلو عمل معده میخوای انجام بدی؟عمل معده واس کسایی ک بالای۱۰۰کیلوان ن شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید پیش دکتر خوب عمل کنی برای انتخاب دکترت خیلی دقت کن

اگر تهرانی کلینیک لاغری فیتسانا رو پیشنهاد میکنم توی سعادت آباد مادرم پیششون اسلیو انجام داد  خیلی راضیه

آدرسش سروغربی , بین چهارراه سرو و میدان کتاب (ساختمان بانک تجارت) طبقه 6 واحد 26

شماره تماس : 09360624693
کارشون خیلی عالی دکترای بسیار ماهر هم میتونی آنلاین مشاوره بگیری هم حضوری