2777
2789
عنوان

کیا بچشون اکو داره

2360 بازدید | 42 پست

مادرای عزیز بچه هاتون تو سن کم اکو داشتن خوب شدن من دخترم درکش پایینه و حرفامو اکو می‌کنه 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
چن سالشه؟ارتباط چشمی داره؟

شهریور دوسالش شد اره ارتباط چشمیش خوبه ولی خودم دارم آموزشش میدم فقط اکو می‌کنه حرفامو جدید ترکیب کلمه دارم نشونش میدم ولی هنوز درکش پایینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما به روانپزشک کودکان مراجعه کن و جدی بگیرش

میدونم عزیزم 19ماهگی بردمش باید ببرم گفتار درمانی و کاردرمانی ولی هزینه ها زیاده شده جلسه ای 220و شوهرم همکاری نمیکنه دعا کن برا بچم 

مثلا ازش بپرسی آب میخوری چی میگه؟جاهای جدید و افراد جدید رو دوس داره؟

تشنش باشه میگه آب میخوری مال خودمو تکرار میکنه اگه تشنشم نباشه میگه نه  تمام زندگیش اینکه بریم بیرون بگردونمش ولی حیف محدودیم و مریض هم هست باید همیشه قرنطینه باشه ولی خیلی زود با همه کس صمیمی میشه

گردن گرفتن راهرفتن وچهاردست وپارفتن به موقع بود؟

نه چهاردست و پا نرفت سینه خیز هم نرفت یسالگی راه رفت اونم تلو تلو میخورد گردن گرفتنشم به موقع بود

شیطونه یا آروم؟

بیش از اندازه فعاله اصلا دوست نداره بخوابه فقط دوست داره بازی کنیم فوتبال پارک بازی با بچه ها ولی هیچی دستشون نمی‌ده مگه با خواهش و التماس وسیله دستشون بده بازی که اونا انجام بدن ندونه فاصله میگیره نگاه می‌کنه ولی ساده باشه مثل بدو بدو بچه خوابوندن توپ بازی آب بازی اینارو انجام میده ولی بقیش نه