2777
2789
عنوان

کیا بچشون اکو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه خب مادرید من خودم درک میکنم هنور هیچی نشده کم آوردم کسی متوجه تفاوتش میشه؟

تفاوت رو که آره اینقدر اوتیسم بعد و علامت داره که تو خیالت نمیگنجه.پسرت خیلی کوچیکه عزیزم خیلی وقت داره فعلا نا امیدی و شک به اوتیسم رو کنار بذار و ببرش کتردرمانی ذهنی و گفتاردرمانی حتما.ببین من هی دخترم از نوزادی فهمیدم مشکلی هست اصلا برات باورکردنی نیست این ۴ سال چطور گذشته 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
تاریخشومتوجه نشدم آخه عزیزم

الهی فدات ممنونتم  دعای خیرکن براش همش مریض میشه خدا لااقل از لحاظ سلامتی بهش کمک کنه تمام این چهارسال بدون مریضی و بستری نگذشته خودشم خستس 💔💔

آخه عزیزم قربونش برم چراهمش مریضه بدنش حتما ضعیفه؟

خدانکنه ممنونم ازت.بعضی از این بچه ها که این اختلال رو دارن خیلی ضعیف هستن  دچار عفونت خون و آلرژی شدید میشن و گوارششون خیلی درگیر میشه دختر منم از گوارشش شروع شد تا عفونت خون و تا اینکه یه دریچه از قلبش از تب بالا افتادگی پیدا کرد و اینکه عفونت لوز ه ها هر سه تا لوزه و دیگه تو بدنش ویروس و عفونت و آلرژی نهادینه شده و الانم هزارتا دارو دادن بهش دادم عفونت خون عفونت لوزه و گوشش بره تا تموم شد یک روز بعد بازم دخترم علائمش داره برمیگرده 

خدانکنه ممنونم ازت.بعضی از این بچه ها که این اختلال رو دارن خیلی ضعیف هستن دچار عفونت خون و آلرژی ش ...

سلام عزیزم میشه بگی دخترت الان توو چه وضعیته؟؟ چندسالشه و اکوش خوب شد یانه پسر منم سه سالو نیمشه خستم🥲