2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راجب جنسیت بچه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 70 پست
معمولا خانوما جنسیت زیاد براشون نهم نیست،فقط از بس خانواده شوهر پسر پسر میکنن خانما هم دلشون میخواد ...

من که میگم  به مادرشوهرم فلانی بچه اش پسره مادرشوهرم بلندمیگه آفرین.چندورزپیش شنید بچه خواهرم پسره لال شد یه مبارک هم نگفت

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا دختر دارم شکر خدا خوشحالم که جفتن نه شوهرم نه خانواده ش براشون مهم نبود برا خودمم همینطور بچه صالحش خوبه پسر و دختر هیچ فرقی نداره هیچ کدوم تاج نمیزنه به سر پدر و مادر هردوش فقط زحمته

بچه ها من دختر دوست دارم وقت همین دختر بچه ام ۹ماهش بود من دوباره حامل نخواست شدم بچه شد دختر گفتن باید سقط کنم مجبور شدم یعنی بعد اونسقط نابود شدم افسردگی گرفتم  واقعا تحمل ندارم واسه همون میگم خدا کنه پسر باشه اینم تازه هنوز نگفتم حاملم میترسم اگه بگم میگن نباشه شوهرم گفت سقط کن بهامید پسر بیخیالش کردم

خدایا از گناهانم بگذر همان طور که من از ارزو هایم گذشتم
بچه ها من دختر دوست دارم وقت همین دختر بچه ام ۹ماهش بود من دوباره حامل نخواست شدم بچه شد دختر گفتن ب ...

معمولا نخواسته ک قبلش شیر خوار باشه برعکس میشه بچه شما پسر بوده

برای آرزوهایت بجنگ قبل از آن ک برده دیگران شوی
اینایی که میگن متاسفم و فلان بابا شما دیگه از اون ور بوم افتادید  خب یکی پسر داره دختر دلش می ...

دقیقا من بچه اولم پسره بچه دومم وقتی فهمیدم دختره از خوشحالی گریه مردم شوهرم برا هر دوشون وقتی گفتن دختر و پسره کل محل شیرینی تر پخش کرد

منم دخترم همیشه سونو میدادم زیر ۱۴۰ بود سر پسرهام دیدم خیلی تفاوت هست حدس میزدم جنسشونو

فامیلمون گفت ضربانش۱۳۸گفتن دختره منم گفتم پسره و پسر شد

فامیلمون گفت ضربانش۱۳۸گفتن دختره منم گفتم پسره و پسر شد

شانسی بوده

اینکه دختر باشه یا پسر ۵۰ ۵۰ هست

یا میشه یا نمیشه

احتمال ۵۰ درصد با صد درصد خیلی فرق میکنه

اصلا از روی ضربان جنسیت درست گفته نمیشه