2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راجب جنسیت بچه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا از بچه هاي اولم دخترن بهشت ميگم تو خونمون 

بچه سومم پسره 

الان باردارم ان تي گفت دختره انگارررر بهشت دوباره بهم دادن

عزيزم انشالله سالم باشه ولي تو هر خونه دو تا دختر ميخواد 

انشالله هر چي ميخواي باشه 

ببين اگر دلت خنك دختره 

اين علايمي ك گفتي من سر دخترام داشتم

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

اولا ک مبارکه.

دوما خب باشه خیلی هم خوبه دخترت ی خواهر داشته باشه.

سوما خودتو از الان درگیرعلائم نکن.

چهارما ان شاءالله قسمتت با دلت یکی باشه.

پنجما امیدوارم سالم و سلامت دنیا بیاد.

انشالله که خیره

متاسفانه حالت تهوع داشتن یا نداشتن ربطی به جنسیت جنین نداره... من برای جفت بارداری هام اصلا حالت تهوع و حال بد نداشتم یکی پسر بود و یکی دختر.

من الان ۷ ماهه باردارم و کلا جنین سمت راست مستقره و سمت چپ نمیره اصلا 😄😄 و دختر هم هست.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
نگو گلم  منم خودم عاشق دخترم تصور می‌کنم بچه پسر اصلا نمیتونم داشته باشم  ولی خب شوهرم پ ...

عزیزم کسی که به هدف پسر دار شدن حامله میشه باید ای وی اف کنه با ایشالا ماشالا کاری از دستش بر نمیاد

من دوتاپسر دارم روزی هزار دفعه خداروشکر میکنم که تنشون سالمه الانم دوباره حامله ام بهم میگن این یکی هم پسره بازم ناشکری نمیکنم بااینکه دارم له له میزنم برا یه دختر، میگم حتما لیاقتشو نداشتم اینقد ناشکر نباش عزیزم