2777
2789

چندین ساله ریه هام‌ مشکل پیدا کردن آسم شدید دارم تنگی نفس دکتر ۵سال پیش گفت اگه کنترل نشه خطرناکه ازاون زمان بخاطر هزینه های زیاد نتونستم درمان ادامه بدم الان شدید شده خس خس ریه ادیتم میکنه نفسم ب زور میاد بالا چند شبه تب و لرزم داشتم انگار مریض شدم حال و روزم بدتر شده باور کنید شوهرم حتی یه بسته قرص استامینوفن هم برام نخرید تا تبم پایین بیاد فقط میشینه بالا سرم بینم تبم در چه حاله بگو این واسه من میشه جوونی از دست رفتم ۳۳ سالمه با این حالم بعید میدونم تا ۴۰سال بتونم زندگی کنم،دلسوزانه دعام کنید بمیرم راحت شم از این زندگی یا نجات پیداکنم با یه معجزه ای چیزی😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

ایشالا زود خوب شی عزیزم

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم الهی که خدا بهت عافیت بده گلم 

وارد کانال زیر تو ایتا بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو رایگان بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6400حاجت روایی

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

قبل ازدواجم هیچ مشکلی نداشتم وقتی ب زور تن ب این ازدواج دادم شوهرم تو حیاط پدرش خونه انداخت ولی جدا نبودیم و من دقیقا گاوداری پدرشوهرم تو دهن من بود ۱۱سال بوی کثیفی گاوها ریه هام نابود کرد و فقط نگاه میکردن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲