2777
2789

من نهمم و دوست دارم برم انسانی  و بعدش وکالت بخونم چون به عربی و روانشناسی خیلی خیلی علاقه دارم و انصافاً درسم هم بد نیست معدلم ۱۹.۸۶شده بود بنظرتون انتخابم خوبه؟

ولی بعضی وقتا که به کنکور و سهمیه ای بودنش و این ناعدالتی و نبودن شایسته سالاری فکر میکنم واقعا احساس ناامیدی میکنم(چون پدر من نه اونقدر پولداره که برم ازاد نه شهید و جانبازه که سهمیه کنکور داشته باشم نه هم پزشک و هیئت علمی دانشگاست که سهمیه داشته باشم )

رفتم بودم واسه ثبت نام یکی اومد سهیمه ای بود یه کدی رو داشت به کافی نت میگفت بزنه براش

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هدفت تلاش کن و ناامید نشو آدم با انگیزه و پرتلاش همیشه موفق میشه حتی با وجود نا عدالتی ها

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

پدر منم هیچ کدوم از اونایی که گفتی نبود 

منم انسانی خوندم 

مدرسه خیییییلی معمولی دولتی مرکز شهر 

دانشگاه سراسری تهران قبول شدم 

الان هم وکیلم 

ولی اگه به روانشناسی علاقه بیشتر داری اونو پیگیر باش 

اگه واقعااا علاقه داری از همون دهم بخون راحت قبولی. ولی اگه وضع مالی پدرت خوب نیست  هدفت فرهنگ ...

نه که وضعش خوب نباشه متوسط رو به بالا ولی اونقدر هم پول نداره که منو بفرسته مدرسه های مجهز خصوصی که شغل اینده رو تضمین کنن

خواهر شوهر من توی شهرستان کوچیک،تو مدرسه دولتی درس خوند ،از کلاس کنکور و ....خبری نبود،دانشگاه اصفهان فلسفه قبول شد و چون رتبش خوب بود،بدون کنکور ارشد رو گرفت و الان تو سن ۲۵ سالگی میتونه استاد دانشگاه باشه

فقط باید خودت بخواهی و بخونی،کاری به دیگران نداشته باش.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

نه که وضعش خوب نباشه متوسط رو به بالا ولی اونقدر هم پول نداره که منو بفرسته مدرسه های مجهز خصوصی که ...

عزیز مهم فقط تلاش خودته، بشینی بخونی شک نکن قبول میشی.

ولی از یه مشاور کمک بگیر، هزینش هم اونقدرا زیاد نمیشه